FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

schneider

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Audio Service -> schneider
Author
Poziom 20
Poziom 20

Post#1 Post from the author of the topic 08 Dec 2003 22:25   

schneider

po wymianie końcówek mocy wzmacniacz pracował dobrze. Po kilku godzinach pracy zaczęły burczeć kolumny a teraz słychać dżwięk lecz cichy. Wzmocnienie działa dobrze napięcia na końcówkach mocy OK końcówki też są dobre tylko na maksymalnym wzmocnieniu dżwięk jest cichy i wydaje mi sie ze dioda power nie świeci tak jaskrawo jak tuż po wymianie. HELP
Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 08 Dec 2003 22:25   

Back to top

dymek
Poziom 21
Poziom 21

Post#2 08 Dec 2003 23:11   

Re: schneider

HMMMM a MOZE PODESCKONDENSATORKI ALBO KTORYS KONDEK WYSIADL .CZy dzwiek jest znieksztalcony lub slychac przydzwiek??Ile sprzet ma latek i jakie ma oznaczonko??
Back to top

Google

Google Adsense

Post# 08 Dec 2003 23:11   

Back to top

karina
Poziom 20
Poziom 20

Post#3 Post from the author of the topic 09 Dec 2003 00:42   

Re: schneider

oznaczony jest jako CA30R przywieziony został ze szpermalu z Reichu ma ja wiem.. z 10 lat tak wygląda nic szczególnego ale zależy mi na naprawie bo to kumpla. Dżwięk jaest normalny tylko że bardzo cichy zanim się całkiem rozwalił to było słychać przydźwięki dodam że ma jeden us oznaczony 0720E JRC 4028 jest umieszczony w okolicy wejść sygnału do wzmacniacza
Back to top

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Audio Service -> schneider
Page 1 of 1

Page generation time: 0.183 seconds

FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed