Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Problem z podłączaniem Pulpitu Zdalnego - Konfiguracja


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Problem z podłączaniem Pulpitu Zdalnego - Konfiguracja
Autor
Wiadomość
krzyyysztof_mgk
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 15 Lis 2007
Posty: 81

Post#1 Post autora tematu 22 Gru 2007 10:51   

Problem z podłączaniem Pulpitu Zdalnego - Konfiguracja


Witam Wszystkich Serdecznie :)

Mam taki mały problem, a mianowicie, jak w temacie, chodzi o pulpit zdalny.
Kiedy podłączałem się do pulpitu zdalnego, miałem możliwość wpisania poza adresem IP, jeszcze nazwy użytkownika i hasła,
całą konfigurację można było zapisać jako plik *.RDP, aby za każdym razem nie trzeba było wpisywać poszczególnych danych.
Niestety nie wiem dlaczego, ale już nie mam takiej możliwości.
Przypuszczam, że jest to spowodowane jakimś uaktualnieniem.
Jeżeli ktoś z Was orientuje się czy jest na to jakaś rada, będę bardzo wdzięczny.


TAK BYŁO:

Problem z podłączaniem Pulpitu Zdalnego - Konfiguracja

A TAK JEST TERAZ:

Problem z podłączaniem Pulpitu Zdalnego - Konfiguracja

Serdecznie Pozdrawiam :)
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 22 Gru 2007 10:51   





Powrót do góry
   
krzyyysztof_mgk
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 15 Lis 2007
Posty: 81

Post#2 Post autora tematu 12 Lut 2008 18:27   

Re: Problem z podłączaniem Pulpitu Zdalnego - Konfiguracja


Trochę to trwało, ale problem rozwiązany :-)

Wszystko wróciło do poprzedniego stanu.

Pozdrawiam :-)

Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Problem z podłączaniem Pulpitu Zdalnego - Konfiguracja
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Logowanie do pulpitu zdalnego (7)
kopiowanie z Pulpitu Zdalnego (4)
Podłączanie pulpitu zdalnego (2)
Zaproszenie do pulpitu zdalnego (5)
Problem z polaczeniem pulpitu zdalnego z przekierowaniem (4)
Mam problem z zainstalowaniem zdalnego pulpitu przez lan (8)
stacjonarny win7 - konfiguracja pulpitu zdalnego, poczty, sieci po reinstalce (1)
Konfiguracja routera i zdalnego pulpitu (3)
Podłączanie pulpitu zdalnego (15)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.06 seconds

elektroda.pl temat RSS