Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Kurcze omyłkowo wlączyłem klasyfikator treści - jak wyłączyć


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Kurcze omyłkowo wlączyłem klasyfikator treści - jak wyłączyć
Autor
Wiadomość
harkonnen
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 16 Lip 2002
Posty: 329
Miasto: Rybnik

Post#1 Post autora tematu 14 Gru 2003 22:39   

Kurcze omyłkowo wlączyłem klasyfikator treści - jak wyłączyć


Przez głupote włączyłem klasyfikator i zapomniałem hasło. Teraz nie mogę odtworzyć większości stron. Jak to usunąć????? Help??????
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 14 Gru 2003 22:39   





Powrót do góry
   
marcin_17
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 06 Gru 2003
Posty: 151
Miasto: Sosnowiec

Post#2 15 Gru 2003 16:58   

Re: Kurcze omyłkowo wlączyłem klasyfikator treści - jak wyłączyć


napisz jakiego masz windowsa
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 15 Gru 2003 16:58   





Powrót do góry
   
harkonnen
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 16 Lip 2002
Posty: 329
Miasto: Rybnik

Post#3 Post autora tematu 15 Gru 2003 22:37   

Re: Kurcze omyłkowo wlączyłem klasyfikator treści - jak wyłą


Mam Win XP
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 15 Gru 2003 22:37   





Powrót do góry
   
marcin_17
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 06 Gru 2003
Posty: 151
Miasto: Sosnowiec

Post#4 15 Gru 2003 23:30   

Re: Kurcze omyłkowo wlączyłem klasyfikator treści - jak wyłączyć


dobra ja mam windowsa 2000, ale mysle ze bedzie tak samo, no wiec:zamknij internet explorera, uruchom regedit.exe przejdz do galezi HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Ratings - powinny sie tam znajdowac 2 wartosci Key oraz Hint, usun obydwie, wlacz IE wejdz do klasyfikatora zapyta o haslo wpisz nowe haslo i juz, znasz haslo i wylaczasz drania......:D pozdrawiam
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Kurcze omyłkowo wlączyłem klasyfikator treści - jak wyłączyć
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Jak edytować archiwum GG? Zmiana daty, edycja treści (3)
Jak zrobić automatyczy spis treści w Word 2007? (3)
Jak utworzyć spis treści w word 2007?? (2)
-> Jak przenieść treści MySQL ??? (4)
Omyłkowo sformatowany dysk i usunięte dane. (3)
ZALMAN MH200-U3 - odzysk danych z 2 dysków omyłkowo zestawionych w HW RAID1 (2)
google chrome - o kurcze, awaria! (18)
Klasyfikator treści IE - blokuje mimo zezwolenia (4)
Klasyfikator treści w internet explorerze (1)
Klasyfikator treści w IE 5.5 (6)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.097 seconds

elektroda.pl temat RSS