Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Kurcze omyłkowo wlączyłem klasyfikator treści - jak wyłączyć


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software ->Kurcze omyłkowo wlączyłem klasyfikator treści - jak wyłączyć Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Edytory grafiki i video
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
harkonnen
Poziom 17
Miasto: Rybnik
Dołączył: 16 Lip 2002
Posty: 337
Pomógł: 2
Ocena postów: 6
harkonnen
Poziom 17
Post#1 14 Gru 2003 21:39  Autor tematu   

Kurcze omyłkowo wlączyłem klasyfikator treści - jak wyłączyć


Przez głupote włączyłem klasyfikator i zapomniałem hasło. Teraz nie mogę odtworzyć większości stron. Jak to usunąć????? Help??????

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
marcin_17
Poziom 14
Miasto: Sosnowiec
Dołączył: 06 Gru 2003
Posty: 151
Pomógł: 1
Ocena postów: 2
marcin_17
Poziom 14
Post#2 15 Gru 2003 15:58    

Re: Kurcze omyłkowo wlączyłem klasyfikator treści - jak wyłączyć


napisz jakiego masz windowsa

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
harkonnen
Poziom 17
Miasto: Rybnik
Dołączył: 16 Lip 2002
Posty: 337
Pomógł: 2
Ocena postów: 6
harkonnen
Poziom 17
Post#3 15 Gru 2003 21:37  Autor tematu   

Re: Kurcze omyłkowo wlączyłem klasyfikator treści - jak wyłą


Mam Win XP

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
marcin_17
Poziom 14
Miasto: Sosnowiec
Dołączył: 06 Gru 2003
Posty: 151
Pomógł: 1
Ocena postów: 2
marcin_17
Poziom 14
Post#4 15 Gru 2003 22:30    

Re: Kurcze omyłkowo wlączyłem klasyfikator treści - jak wyłączyć


dobra ja mam windowsa 2000, ale mysle ze bedzie tak samo, no wiec:zamknij internet explorera, uruchom regedit.exe przejdz do galezi HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Ratings - powinny sie tam znajdowac 2 wartosci Key oraz Hint, usun obydwie, wlacz IE wejdz do klasyfikatora zapyta o haslo wpisz nowe haslo i juz, znasz haslo i wylaczasz drania......:D pozdrawiam

Pomocny post? + +3
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Kurcze omyłkowo wlączyłem klasyfikator treści - jak wyłączyć
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Klasyfikator treści w IE 5.5 (6)
Klasyfikator treści w internet explorerze (1)
Klasyfikator treści IE - blokuje mimo zezwolenia (4)
google chrome - o kurcze, awaria! (19)
Word 2007 - Spis treści - powrót do spisu treści (5)
Omyłkowo sformatowany dysk i usunięte dane. (3)
ZALMAN MH200-U3 - odzysk danych z 2 dysków omyłkowo zestawionych w HW RAID1 (2)
-> Jak przenieść treści MySQL ??? (4)
Jak utworzyć spis treści w word 2007?? (2)
Jak zrobić automatyczy spis treści w Word 2007? (3)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.343 seconds

elektroda.pl temat RSS