Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



centralny zamek w ford transit


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Samochody Serwis -> Samochody Zabezpieczenia ->centralny zamek w ford transit Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Samochody
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
łysy37
Poziom 14
Miasto: Brzeg Dolny
Dołączył: 31 Sty 2005
Posty: 153
Pomógł: 6
Ocena postów: 5
łysy37
Poziom 14
Post#1 11 Sty 2008 23:23  Autor tematu   

centralny zamek w ford transit


Auto z roku 2004/5 centralny dwustrefowy (kabina,paka),nie mogę sobie poradzić z paką zamyka się wszystko ale tył się nie otwiera,przód jest ok.
Proszę i z góry dziękuje za wszystkie sugestie.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
autoel
Poziom 25
Miasto: Sucha
Dołączył: 01 Cze 2004
Posty: 730
Pomógł: 75
Ocena postów: 1
autoel
Poziom 25
Post#2 12 Sty 2008 21:20    

Re: centralny zamek w ford transit


Tył musi dostać dwa impulsy.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
łysy37
Poziom 14
Miasto: Brzeg Dolny
Dołączył: 31 Sty 2005
Posty: 153
Pomógł: 6
Ocena postów: 5
łysy37
Poziom 14
Post#3 12 Sty 2008 21:50  Autor tematu   

Re: centralny zamek w ford transit


jest tak sterowanie masą
1.czarno/pomarańczowy - zamyka wszystko
2.czarno/zielony - otwiera przód
3.czarno/biały - powinien otworzyć tył ale nic się ni dzieje

dawałem jednocześnie masę na 2 i 3 i nic.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
xwit
Poziom 33
Miasto: Białobrzegi
Dołączył: 12 Sty 2006
Posty: 1968
Pomógł: 145
Ocena postów: 9
xwit
Poziom 33
Post#4 12 Sty 2008 22:38    

Re: centralny zamek w ford transit


Może trzeba dać jeden po drugim.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
łysy37
Poziom 14
Miasto: Brzeg Dolny
Dołączył: 31 Sty 2005
Posty: 153
Pomógł: 6
Ocena postów: 5
łysy37
Poziom 14
Post#5 13 Sty 2008 17:15  Autor tematu   

Re: centralny zamek w ford transit


tak też nie chodzi.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
norbert.s.
Konto firmowe
Moderator Zabezpieczeń
Miasto: Gliwice
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 7192
Pomógł: 685
Ocena postów: 32
norbert.s.
Konto firmowe
Moderator Zabezpieczeń
Post#6 13 Sty 2008 17:33    

Re: centralny zamek w ford transit


Jeżeli sprawa nie jest gardłowa, to postaram się jutro po południu podesłać informację jak to zrobić.

Znalazłem coś takiego:
Zamknięcie przewody czarno-niebieski i fioletowo-niebieski, pozycja 15 i 12 w niebieskim złączu przez mostek diodowy.
Otwarcie przewody fioletowo-czarny i czarno-niebieski, pozycja 4 i 14 też w niebieskim złączu C76 i też przez mostek.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
łysy37
Poziom 14
Miasto: Brzeg Dolny
Dołączył: 31 Sty 2005
Posty: 153
Pomógł: 6
Ocena postów: 5
łysy37
Poziom 14
Post#7 14 Sty 2008 15:31  Autor tematu   

Re: centralny zamek w ford transit


może jakiś schemacik :D

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
darko b
Poziom 13
Miasto: warszawa
Dołączył: 14 Lip 2005
Posty: 138
Pomógł: 2
Ocena postów: 1
darko b
Poziom 13
Post#8 15 Sie 2010 16:01    

Re: centralny zamek w ford transit


Witam,czy udało Ci sie naprawić ?wlasnie mam takiego z tą samą usterką .

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Samochody Serwis -> Samochody Zabezpieczenia -> centralny zamek w ford transit
Strona 1 z 1
Podobne tematy
centralny zamek - ford transit (7)
FORD TRANSIT 2004 Centralny zamek (10)
Ford Transit 2005 uniwersalny centralny zamek (3)
Ford Transit Connect centralny zamek milczy (5)
Ford Transit 2001 - nie działa centralny zamek (3)
ford transit \'09 - Centralny zamek raz działa raz nie (6)
centralny zamek transit jak podlaczyc sterowanie (3)
Transit Connect - Centralny zamek , brak wysterowania z kluczyka (3)
Ford transit central zamek. (4)
Ford Transit 2005- centralny z pilota (5)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.072 seconds

elektroda.pl temat RSS