FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

Firmware SigmaTel 3500 Oasis 512Mb MP3 player

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Other -> Digital Media Players -> Firmware SigmaTel 3500 Oasis 512Mb MP3 player
Author
Poziom 1
Poziom 1

Post#1 Post from the author of the topic 26 Jan 2008 23:29   

Firmware SigmaTel 3500 Oasis 512Mb MP3 player

Witam wszystkich ,
Posyłam kolejny Firmware do kolekcji , sciągnięty z mojego OASIS MP3 player 512 Mb . Nie rozbierałem odtwarzacza ale chip to 3500 informacja z programu Firmware uploader .
Ponieważ mam dwa jednakowe odtwarzacze i przy jednym postanowiłem pomajstrować .Szybko jednak wróciłem do starego softu bo to albo przyciski nie działały prawidłowo ( volume szczególnie ) ,albo podświetlanie nie gasło lub coś jeszcze innego .
Dziwna sprawa ponieważ gdy „wrzuciłem stary soft „ do katalogu program do aktualizacji nie pokazywał wersji firmware , przed jak i po aktualizacji same zera ale proces aktualizacji przebiega normalnie , odtwarzacz po jest w pełni sprawny .
W trakcie prób z różnym softem na wyświetlaczu po wybraniu About zawsze , i to jest bardzo dziwne na wyświetlaczu widniała informacja ver 2.512 Przed eksperymentami lepiej ściagnąć stary soft (doskonały do tego Firmware Extract) ,tak na wszelki wypadek żeby było do czego wrócić .

Pozdrawiam wszystkich maniaków upgrade ,mam nadzieję że komuś się przyda ten soft .

OASIS 512Mb.rar
 Description:
 n/a

Download
 Filename:  OASIS 512Mb.rar
 Contents:  bootmanager.sb , FirmwareExtract.exe , INFO.txt , resource.bin , stmpsys.sb , usbmsc.sb , MÓJ DZIALA OK
See all...
 Filesize:  1.17 MB
 Punkty:  2.35 = 1.41 for transfer + 0.94 for the user (set automatically)

Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 26 Jan 2008 23:29   

Back to top

Ralff9
Poziom 5
Poziom 5

Post#2 22 Dec 2009 22:43   

Re: Firmware SigmaTel 3500 Oasis 512Mb MP3 player

Witam. posiadam mp3 z kością sigmatel i drugą identyczna (nie rozbierałem ale jest taka sama więc podejrzewam ze również na kościach sigmatel) jedna jest sprawna druga, niestety nie i tu moje pytanko jak z tej spraawnej wyssac firmware ?
Back to top

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Other -> Digital Media Players -> Firmware SigmaTel 3500 Oasis 512Mb MP3 player
Page 1 of 1
Similar topics
Mp3 Thomson LYRA PDP8512 512Mb - Zmiana firmware (3)
Potrzebny firmware do mp3 pro2 512MB, punkty do zdobycia. (11)
Odtwarzacz MP3 PLAYER LAZER 512MB LMP502/512R (6)
Player MP3 Creative MuVo TX FM - 512MB. Problem z bateriami (6)
S1 mp3 player 512mb - wielki problem (11)
Wielka baza firmware do odtwarzaczy mp3 na kościach Sigmatel (975)
Edytory firmware do odtwarzaczy mp3 typu SigmaTel (3)
MP3 Player MD40838 i firmware (4)
MP3 Player LG MF-FE 422T Firmware (1)
Mp3 player, problem z firmware ! POmocy ! (2)

Page generation time: 0.121 seconds

FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed