Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Włam na komputery w Sieci LAN !!!


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Włam na komputery w Sieci LAN !!!
Autor
Wiadomość
tokarool
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 05 Cze 2003
Posty: 192

Post#1 Post autora tematu 31 Gru 2003 21:22   

Włam na komputery w Sieci LAN !!!


Mam pytanie jak wejsc komus na komputer w sieci lan?? Nie uzywajac Trojanów poniewarz poczebuja serwer (czeba zainstalowac u ofiary). Mysle o telnecie ale poczebóje otwarty port (niewiem ja sie sprawdza i jak sie otwiera porty??). Moze jeste jeszcze jakis sposub??
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 31 Gru 2003 21:22   





Powrót do góry
   
zyraf
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 28 Kwi 2002
Posty: 1155

Post#2 31 Gru 2003 21:32   

Re: Włam na komputery w Sieci LAN !!!


taaaaa wystarczy ci programik o nazwie "wyprowacz portow", potem juz tylko sie telnetem polaczyc na port ktory ci on otworzyl i juz masz dostep do wszystkiego na komputerze.







czlowieku raczej tutaj te pytania nie beda dobrze przyjete, a jesli juz to moglbys napisac co to wogole za komp ma byc (jaki system, uslugi itp).
albo wejdz sobie na #plhack
albo wejdz sobie na http://www.cc-team.org i tam na forum i moze cos znajdziesz a moze zadasz sensowne pytanie.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 31 Gru 2003 21:32   





Powrót do góry
   
cymbi
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 19 Wrz 2001
Posty: 1289
Miasto: Bydgoszcz

Post#3 01 Sty 2004 00:34   

Re: Włam na komputery w Sieci LAN !!!


Ponieważ to jest karane nikt Tobie nie pomoże. Szukaj sam informacji na ten temat.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 01 Sty 2004 00:34   





Powrót do góry
   
avatar
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 09 Lut 2003
Posty: 3816
Miasto: NYC

Post#4 01 Sty 2004 00:41   

Re: Włam na komputery w Sieci LAN !!!


ja wuem czy powino byc karane ?? ... zadawnie takich pytan ma watłe podloze edukacyjne :D ale z drugiej strony kazdy kto przeczyta jak sie wlamac bedzie wiedzal jak sie obornic przed wlamem
Powrót do góry
   
elbob
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 07 Maj 2003
Posty: 1340
Miasto: Podkarpacie

Post#5 01 Sty 2004 00:47   

Re: Włam na komputery w Sieci LAN !!!


Witam.

:arrow: tokarool - a coś Ty się tak uwziął na te włamania :?:

Może zająłbyś się np.: tematem:

"Dlaczego systemy tak często się wieszają" - jest tutaj sporo osób, które gnębi ten temat.

Albo jeszcze lepiej - "Jak usunąć wszystkie "dziury" z systemu" - itp, itp........

Życzę owocnej pracy.

Pozdrawiam.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 01 Sty 2004 00:47   





Powrót do góry
   
Świr
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 29 Sty 2002
Posty: 2815
Miasto: okolice Leżajska

Post#6 01 Sty 2004 20:31   

Re: Włam na komputery w Sieci LAN !!!


:arrow: tokarool

Niestety niedowiesz się raczej na tym forum jak zrobić włama do takiej sieci, ponieważ faktycznie jest to nielegalne, ale też z drugiej strony patrząc na to:
Co nieco już wiem na ten temat, ale nie puszcze pary ponieważ jestem adminem takiej sieći i to takjakbym sam pod sobą dołki kopał.
Pozatym taka edukacja zwykle przeradza się w praktykę, co znowu komuś napewno niebędzie się podobało. Ja np. miałem gościa który potrafił się podłączyć na "lewo" zanim zrobiłem autoryzację MAC adresów i na maxa ciągnął sobie pliki przez p2p, a ci którzy płacili za internet nawet strony niemogli otworzyć :!:
Powrót do góry
   
maliniak86
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 09 Lip 2003
Posty: 272

Post#7 01 Sty 2004 21:09   

Re: Włam na komputery w Sieci LAN !!!


Jak chcesz zadać takie pytanko to wejdź na http://www.haker.com.pl/forum
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Włam na komputery w Sieci LAN !!!
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Jak podłączyć 2 komputery PC do sieci LAN? (3)
Jak połaczyć komputery kablem w sieci LAN? (8)
Podział sieci lan przez router na dwa komputery (3)
Dwa komputery w sieci LAN - samodzielne wykonanie routera (10)
1043nd - gargoyle - komputery nie widzą się w sieci lan (11)
Konfiguracja podsieci po rozbudowie sieci LAN - komputery nie widzą się nawzajem (3)
włam przez lan (8)
Blokada po MAC-u a włam do LAN (15)
LAN. Komputery nie widzą się w sieci. Na jednym nie ma internetu. (3)
Trzy komputery (wifi lan). Co zrobić, aby wszystkie komputery się widziały? (2)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.082 seconds

elektroda.pl temat RSS