Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



łożysko pralka Amica optimum 600


  Main Page -> Forum Index -> Household Utility -> Household Beginners ->łożysko pralka Amica optimum 600 Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
kulfonos
Level 1
Location: Poland
Joined: 06 Mar 2008
Posts: 1
Post rating: 1
kulfonos
Level 1
Post#1 06 Mar 2008 12:13  Topic author   

łożysko pralka Amica optimum 600


Witam
Pralka coś głośno chodzi szczególnie na wirowaniu podejrzewam łożysko
czy ktoś już przerabiał wymianę łożyska w tej pralce,czy w ogóle się da bo doszły mnie słuchy że jak ma nie rozbieralny bęben to się nie da ?

Proszę przeczytać regulamin forum, szczególnie pkt. 11 i poprawić temat postu!
Przeniosłem z: AGD
12:17 6.3.2008
Nie kasować wpisów moderacyjnych!
[_P_]

nie chce się wymądrzać ale co pralka ma do rtv ?

Helpful post? + +1
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
nares
Specjalista AGD
Location: Jaworzno
Joined: 07 Jun 2007
Posts: 6462
Helped: 1026
Post rating: 274
nares
Specjalista AGD
Post#2 06 Mar 2008 20:01    

Re: łożysko pralka Amica optimum 600


Technika wymiany opisana wielokrotnie - skorzystaj z szukaj
AMICA PA, PB, PC.
6203 - 6204 s. 25x47x11/13
6204 - 6205 s. 30x52x11/13
6205 - 6206 s. 35x62x10 ( 1200 rpm.)

Helpful post? + +2
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> Household Utility -> Household Beginners -> łożysko pralka Amica optimum 600
Page 1 of 1

Similar topics to łożysko pralka Amica optimum 600

Pralka Amica Optimum 600 (9)
Pralka Amica Optimum 600 (PC5560A412) Schemat (4)
Pralka Amica Optimum 600 - nie wiruje. (4)
Pralka Amica Optimum 600 wywala korki (6)
Pralka Amica Optimum 600 - blokuje się (1)
Pralka Amica Optimum 600, pulsuje gotowa/koniec (2)
Pralka AMICA OPTIMUM 600 bęben szybkie pytanie (1)
Pralka Amica Optimum 600 (PC5560A412) kłopoty z praniem (3)
Pralka Amica Optimum 600 nie startuje (bez wyświetlacza) (3)
Pralka Amica Optimum 600 Iskrzy szczotka, silnik staje, błąd (13)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.968 seconds