| Author |
Mikhaił Poziom 14

|
15 Mar 2008 17:37 Specjalizacja |
|
|
|
Witam, jestem aktualnie studentem 1 roku Politechniki Świetokrzyskiej w Kielcach na kierunku elektrotechnika. Cos mi sie obilo o uszy ze specjalizacje
trzeba wybrac na 3 sem bo teraz sa iznynierskie 1 sytopnia, i tu moj dylemat, na co isc, po czym moge dostac prace po czym nie, co moge po tych specjailizacjach robic bo nazwy ich nawet ciekawe a tak naprawde moga byc nieuzyteczne.... moglby sie ktos obeznany na ten temat wypowiedziec? a oto specjalizacje na politechnice:
automatyka
• elektronika przemysłowa i energoelektronika
• informatyka techniczna
• komputerowe systemy pomiarowe
• przetwarzanie i użytkowanie energii elektrycznej
• telekomunikacja
|
|
| Back to top |
|
 |
Google

|
#
15 Mar 2008 17:37 |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
fuutro Poziom 26

|
15 Mar 2008 19:07 Re: Specjalizacja |
|
|
|
Jak zacząłeś dopiero studia to najpierw rozejrzyj się co się dzieje (masz na to mniej więcej niecałe półtora roku), jesteś na niełatwym wydziale więc zdaj to co masz w tej chwili przede sobą a nie martw się dalszą przyszłością. Sam bym stawiał na 1 i 4 pozycję. Są pożądane w przemyśle i na nie prędko nie braknie zapotrzebowania.
|
|
| Back to top |
|
 |
Google

|
#
15 Mar 2008 19:07 |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
Mikhaił Poziom 14

|
16 Mar 2008 01:51 Re: Specjalizacja |
|
|
|
zapomnialem jeszcze o automatyce, co to jest automatyka, podobno najlepsza specjalizacja na PSK.
Dodano po 5 [godziny] 43 [minuty]:
no ja pie**ole... Cytuje: "trzeba zapytac w dziekanacie" czlowieku, to idz do dziekanatu i zapytaj sie co mozna robic po tych studiach a nie pisz farmazonow ze ""powidza w w dziekanacie"", wiadomo ze powiedza ze wszystkie kierunki sa super!!!! ekh, zalosny jestes, chociaz bys napisal na forum a nie ukrywal sie na prywatnych widomosciach...
|
|
| Back to top |
|
 |