Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Złącze diagnostyczne Opel Corsa B 1.0 v12 99r (ECOTEC)


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Samochody Serwis -> Samochody Szukam ->Złącze diagnostyczne Opel Corsa B 1.0 v12 99r (ECOTEC) Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Samochody
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
STONE21
Poziom 10
Miasto: Bydgoszcz
Dołączył: 05 Wrz 2006
Posty: 52
Ocena postów: 1
STONE21
Poziom 10
Post#1 11 Kwi 2008 21:30  Autor tematu   

Złącze diagnostyczne Opel Corsa B 1.0 v12 99r (ECOTEC)


Gdzie i jak podłączyć się pod złącze diagnostyczne w tej wersji Corsy?
Czy jest to możliwe w tym modelu jeszcze?
Jeśli tak to jakie piny pozwierać i gdzie się podpiać?
Czy robi się to tak samo jak w starszych modelach?
Znalazłem opisy tylko do starszych modeli.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
triomax
Poziom 13
Miasto: andrychow
Dołączył: 01 Kwi 2008
Posty: 103
Pomógł: 2
Ocena postów: 1
triomax
Poziom 13
Post#2 11 Kwi 2008 22:38Pomocny post    

Re: Złącze diagnostyczne Opel Corsa B 1.0 v12 99r (ECOTEC)


złącze diagnostyczne znajduje sie w skrzynce bezpiecznikowej. system nie posiada możliwości odczytu kodów błyskowych. pomoże tylko użądzenie diagnostyczne

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Samochody Serwis -> Samochody Szukam -> Złącze diagnostyczne Opel Corsa B 1.0 v12 99r (ECOTEC)
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Opel Corsa b 1,0 ecotec 98r - złącze diagnostyczne (3)
Opel Corsa 1.0 12v 99r złącze diagnostycze problem (7)
Opel Corsa 1.0 np. ecotec (4)
Złącze diagnostyczne Opel Tigra (9)
Opel Vectra 2.0 Diesel złącze diagnostyczne (1)
opel/vectra/diagnostyka - złącze diagnostyczne (5)
Opel Corsa 1,0 12V lub 1,2 ECOTEC (3)
opel corsa 1.0 98r Ecotec rozrząd (2)
Opel corsa B 1,2 ecotec - auto zamula (2)
Opel corsa b 1,2 ecotec - instalacja gazowa (4)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.077 seconds

elektroda.pl temat RSS