Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Klawiatura w Compaq Pres 900 nie działają klawisze funkcyjne


  Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Laptops Hardware ->Klawiatura w Compaq Pres 900 nie działają klawisze funkcyjne Post new topic  This topic is locked 
Author
Hide the left column
Show left column Message
biedrek1
Level 14
Location: Szczecin
Joined: 15 Jul 2006
Posts: 168
biedrek1
Level 14
Post#1 19 Apr 2008 16:23  Topic author   

Klawiatura w Compaq Pres 900 nie działają klawisze funkcyjne


Witam. Mam notebooka compaq presario seria 900 - dokladnie 905eu.
Do tej pory wszystko znim bylo ok.
Kilkanascie dni temu zmuszony bylem (awaria hdd) zainstalowac od nowa win xp home sp2
Wszystko poszlo dobrze, a pare dni temu zauwazyle ciekawy objaw- niezaleznie od uruchomionej aplikacji nie dzialaja mi klawisze strzalek w prawo i lewo, nie działają klawisze funkcyjne...
Nie wiem co sie dzieje, ale np jak pracujac w Total Commanderze wciskam F7 by utworzyc nowy katalog- komputer nie reaguje, po menu strzalkami moge poruszac sie tylko w gore i w dol.
Zawsze bylo tak ze wcisniecie klawisz fn+f4- przelaczal sie monitor, teraz nic sie nie dzieje, f1- wyswietlalo pomoc, teraz nic...
Czyzby windows cos skopal? Wywalilem z menadzera urzadzen klawiature, restart- i nic...
Nie wiem co jeszcze sprawdzic i jak ustalic czy uszkodzila sie moze tasma od kalwiatury, a moze jednak to tylko oprogramowanie...
Poprawiłem temat oraz sam post TONI_2003

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
vampire86
Level 35
Location: Warszawa
Joined: 02 Apr 2008
Posts: 2932
Helped: 233
Post rating: 32
vampire86
Level 35
Post#2 20 Apr 2008 01:56    

Re: problem z klawiatura w Compaq presario 900


A na czym dokładnie polegała awaria hdd? Jakieś przepięcia w sieci zniszczyły dane, czy może jakiś inny powód?

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
biedrek1
Level 14
Location: Szczecin
Joined: 15 Jul 2006
Posts: 168
biedrek1
Level 14
Post#3 20 Apr 2008 09:45  Topic author   

Re: problem z klawiatura w Compaq presario 900


Dysk po prostu "ze starosci" padl- chodzil coraz wolniej, glosniej, cos w nim zaczelo delikatnie tykac- az w koncu stalo sie to nie do zniesienia. I zdecydowalem sie na zakup nowego.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Marek_rx
Level 10
Location: Swidwin
Joined: 24 Sep 2002
Posts: 53
Marek_rx
Level 10
Post#4 17 Oct 2008 20:35    

Re: Klawiatura w Compaq Pres 900 nie działają klawisze funkc


Poradziłeś sobie z problemem klawiszy funkcyjnych?
Ja mam n610c i ten sam problem.
Nie wiem co jest tego przyczyną.

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  This topic is locked     Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Laptops Hardware -> Klawiatura w Compaq Pres 900 nie działają klawisze funkcyjne
Page 1 of 1

Similar topics to klawiatura w Compaq Pres 900 nie działają klawisze funkcyjne

Nie działają klawisze funkcyjne F. Nie działają tylko pod Windowsem. (2)
Nie działają klawisze funkcyjne (6)
Samsung SA11 - nie działają klawisze funkcyjne (3)
SAMSUNG RC 730 nie działają klawisze funkcyjne (3)
Nie działają klawisze funkcyjne i przeglądarka chrome (3)
Notebook HP 635 - nie działają klawisze funkcyjne (7)
Asus X54C - Nie działają klawisze funkcyjne W8 (2)
Acer 5742 - Nie działają klawisze funkcyjne (1)
Lenovo B580 - Nie działają klawisze funkcyjne (4)
Toshiba L300 17L - nie działają klawisze funkcyjne (1)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.067 seconds