Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Klawiatura w Compaq Pres 900 nie działają klawisze funkcyjne


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Laptopy Hardware -> Klawiatura w Compaq Pres 900 nie działają klawisze funkcyjne
Autor
Wiadomość
biedrek1
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 15 Lip 2006
Posty: 153
Miasto: Szczecin

Post#1 Post autora tematu 19 Kwi 2008 16:23   

Klawiatura w Compaq Pres 900 nie działają klawisze funkcyjne


Witam. Mam notebooka compaq presario seria 900 - dokladnie 905eu.
Do tej pory wszystko znim bylo ok.
Kilkanascie dni temu zmuszony bylem (awaria hdd) zainstalowac od nowa win xp home sp2
Wszystko poszlo dobrze, a pare dni temu zauwazyle ciekawy objaw- niezaleznie od uruchomionej aplikacji nie dzialaja mi klawisze strzalek w prawo i lewo, nie działają klawisze funkcyjne...
Nie wiem co sie dzieje, ale np jak pracujac w Total Commanderze wciskam F7 by utworzyc nowy katalog- komputer nie reaguje, po menu strzalkami moge poruszac sie tylko w gore i w dol.
Zawsze bylo tak ze wcisniecie klawisz fn+f4- przelaczal sie monitor, teraz nic sie nie dzieje, f1- wyswietlalo pomoc, teraz nic...
Czyzby windows cos skopal? Wywalilem z menadzera urzadzen klawiature, restart- i nic...
Nie wiem co jeszcze sprawdzic i jak ustalic czy uszkodzila sie moze tasma od kalwiatury, a moze jednak to tylko oprogramowanie...
Poprawiłem temat oraz sam post TONI_2003
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 19 Kwi 2008 16:23   





Powrót do góry
   
vampire86
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 02 Kwi 2008
Posty: 2356
Miasto: Warszawa

Post#2 20 Kwi 2008 01:56   

Re: problem z klawiatura w Compaq presario 900


A na czym dokładnie polegała awaria hdd? Jakieś przepięcia w sieci zniszczyły dane, czy może jakiś inny powód?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 20 Kwi 2008 01:56   





Powrót do góry
   
biedrek1
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 15 Lip 2006
Posty: 153
Miasto: Szczecin

Post#3 Post autora tematu 20 Kwi 2008 09:45   

Re: problem z klawiatura w Compaq presario 900


Dysk po prostu "ze starosci" padl- chodzil coraz wolniej, glosniej, cos w nim zaczelo delikatnie tykac- az w koncu stalo sie to nie do zniesienia. I zdecydowalem sie na zakup nowego.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 20 Kwi 2008 09:45   





Powrót do góry
   
Marek_rx
Poziom 10
Poziom 10


Dołączył: 24 Wrz 2002
Posty: 53
Miasto: Swidwin

Post#4 17 Paź 2008 20:35   

Re: Klawiatura w Compaq Pres 900 nie działają klawisze funkc


Poradziłeś sobie z problemem klawiszy funkcyjnych?
Ja mam n610c i ten sam problem.
Nie wiem co jest tego przyczyną.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Laptopy Hardware -> Klawiatura w Compaq Pres 900 nie działają klawisze funkcyjne
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Nie działają klawisze funkcyjne F. Nie działają tylko pod Windowsem. (2)
Nie działają klawisze funkcyjne (6)
Samsung SA11 - nie działają klawisze funkcyjne (3)
SAMSUNG RC 730 nie działają klawisze funkcyjne (3)
Nie działają klawisze funkcyjne i przeglądarka chrome (3)
Notebook HP 635 - nie działają klawisze funkcyjne (7)
Asus X54C - Nie działają klawisze funkcyjne W8 (2)
Acer 5742 - Nie działają klawisze funkcyjne (1)
Lenovo B580 - Nie działają klawisze funkcyjne (4)
Toshiba L300 17L - nie działają klawisze funkcyjne (1)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.229 seconds

elektroda.pl temat RSS