Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Klawiatura w Compaq Pres 900 nie działają klawisze funkcyjne


Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Laptops Hardware -> Klawiatura w Compaq Pres 900 nie działają klawisze funkcyjne
Author
Message
biedrek1
Poziom 14
Poziom 14


Joined: 15 Jul 2006
Posts: 156
Location: Szczecin

Post#1 Post from the author of the topic 19 Apr 2008 16:23   

Klawiatura w Compaq Pres 900 nie działają klawisze funkcyjne


Witam. Mam notebooka compaq presario seria 900 - dokladnie 905eu.
Do tej pory wszystko znim bylo ok.
Kilkanascie dni temu zmuszony bylem (awaria hdd) zainstalowac od nowa win xp home sp2
Wszystko poszlo dobrze, a pare dni temu zauwazyle ciekawy objaw- niezaleznie od uruchomionej aplikacji nie dzialaja mi klawisze strzalek w prawo i lewo, nie działają klawisze funkcyjne...
Nie wiem co sie dzieje, ale np jak pracujac w Total Commanderze wciskam F7 by utworzyc nowy katalog- komputer nie reaguje, po menu strzalkami moge poruszac sie tylko w gore i w dol.
Zawsze bylo tak ze wcisniecie klawisz fn+f4- przelaczal sie monitor, teraz nic sie nie dzieje, f1- wyswietlalo pomoc, teraz nic...
Czyzby windows cos skopal? Wywalilem z menadzera urzadzen klawiature, restart- i nic...
Nie wiem co jeszcze sprawdzic i jak ustalic czy uszkodzila sie moze tasma od kalwiatury, a moze jednak to tylko oprogramowanie...
Poprawiłem temat oraz sam post TONI_2003

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 19 Apr 2008 16:23   





Back to top
   
vampire86
Poziom 23
Poziom 23


Joined: 02 Apr 2008
Posts: 2521
Location: Warszawa

Post#2 20 Apr 2008 01:56   

Re: problem z klawiatura w Compaq presario 900


A na czym dokładnie polegała awaria hdd? Jakieś przepięcia w sieci zniszczyły dane, czy może jakiś inny powód?

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 20 Apr 2008 01:56   





Back to top
   
biedrek1
Poziom 14
Poziom 14


Joined: 15 Jul 2006
Posts: 156
Location: Szczecin

Post#3 Post from the author of the topic 20 Apr 2008 09:45   

Re: problem z klawiatura w Compaq presario 900


Dysk po prostu "ze starosci" padl- chodzil coraz wolniej, glosniej, cos w nim zaczelo delikatnie tykac- az w koncu stalo sie to nie do zniesienia. I zdecydowalem sie na zakup nowego.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 20 Apr 2008 09:45   





Back to top
   
Marek_rx
Poziom 10
Poziom 10


Joined: 24 Sep 2002
Posts: 53
Location: Swidwin

Post#4 17 Oct 2008 20:35   

Re: Klawiatura w Compaq Pres 900 nie działają klawisze funkc


Poradziłeś sobie z problemem klawiszy funkcyjnych?
Ja mam n610c i ten sam problem.
Nie wiem co jest tego przyczyną.

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Laptops Hardware -> Klawiatura w Compaq Pres 900 nie działają klawisze funkcyjne
Page 1 of 1
Similar topics
Nie działają klawisze funkcyjne F. Nie działają tylko pod Windowsem. (2)
Nie działają klawisze funkcyjne (6)
Samsung SA11 - nie działają klawisze funkcyjne (3)
SAMSUNG RC 730 nie działają klawisze funkcyjne (3)
Nie działają klawisze funkcyjne i przeglądarka chrome (3)
Notebook HP 635 - nie działają klawisze funkcyjne (7)
Asus X54C - Nie działają klawisze funkcyjne W8 (2)
Acer 5742 - Nie działają klawisze funkcyjne (1)
Lenovo B580 - Nie działają klawisze funkcyjne (4)
Toshiba L300 17L - nie działają klawisze funkcyjne (1)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.039 seconds

elektroda.pl topic RSS feed