Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Sieci, Internet -> Sieci Początkujący ->Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
gwiazdor6785
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 12 Sty 2014
Posty: 3
Miasto: Łódź

gwiazdor6785
Poziom 2
Post#1 Post autora tematu 12 Sty 2014 17:30   

Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd wyskakuje mi błąd przy instalacji cały dzien siedze i nic instalacja i deinstakacja zero efektów nawet ściągałem ze strony majorgeeks.com/files/details/skype.html prosze o pomoc

Załączniki:

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 12 Sty 2014 17:30   



Powrót do góry
quinty
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 1160
Miasto: Kraków

quinty
Poziom 21
Post#2 12 Sty 2014 17:47   

Re: Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


Jaki OS?
Jaki Service pack ?
Są net frameworki ?
Ściągnij skajpa z oficjalnej strony.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 12 Sty 2014 17:47   



Powrót do góry
kiss39
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 03 Sie 2006
Posty: 1168
Miasto: BYDGOSZCZ

kiss39
Poziom 21
Post#3 12 Sty 2014 17:50   

Re: Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


Program Skyp musi być pod dany system 32/bit lub 64bit jaki masz windows?

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
gwiazdor6785
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 12 Sty 2014
Posty: 3
Miasto: Łódź

gwiazdor6785
Poziom 2
Post#4 Post autora tematu 12 Sty 2014 19:24   

Re: Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


mam windowsa sp2 okrojony K-Lite_Codec_Pack_720_Full ściągałem skype z opicjalnej strony i wszystkie zainstalowane wersje maja ten sam błąd
ściąganie przebiega prawiłowo i proces instalacji na poczatku tez lecz pod koniec ukazuje sie ten błąd moze w WINDOWS\system32 cos zmienic doac

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
kiss39
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 03 Sie 2006
Posty: 1168
Miasto: BYDGOSZCZ

kiss39
Poziom 21
Post#5 13 Sty 2014 19:28   

Re: Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


Wstępnie:

może są uszkodzone pliki lub odinstalowałeś pliki bobloteki dll z innym programem w tym celu Zobacz opcje.

A. Spróbuj naprawić pliki na dysku - Windows - Uruchom>wpisz CMD dalej w oknie chkdsk i enter

B. Zobacz ,czy masz plik KERNEL32.dll w Windows\system32 jeżeli brakuje to pobierz i wrzuć tam

KERNEL32.dll - http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?kernel32

Dodano po 1 [godziny] 37 [minuty]:

Wysłałeś SCREEN ze skanu chkdsk i są błędy w plikach, których system nie może naprawić-zeskanować w trybie rzeczywistym, musisz zastosować naprawę dysku, skan z parametrem chkdsk /f z potwierdzeniem "T". Skan gruntowny dysku i naprawa wszystkich plików nastąpi przy ponownym włączeniu komputera.

Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd




- odnośnie SCREENA z plikiem KERNEL32.dll znajduje się już plik w Windows\system32. Jak wykonasz skan z parametrem F to spróbuj zainstalować SKYPE.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 13 Sty 2014 19:28   



Powrót do góry
gwiazdor6785
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 12 Sty 2014
Posty: 3
Miasto: Łódź

gwiazdor6785
Poziom 2
Post#6 Post autora tematu 13 Sty 2014 22:36   

Re: Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


No kolego pomału dochodzimy do zfinalowania skype i pokonania tego błędu dodam ze pobrałem z oficjalnej strony skype powiedz mi o co chodzi tym razem i podpowiedz co mam zrobic Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
CHACA
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 03 Sty 2006
Posty: 9285
Miasto: Zgierz

CHACA
Poziom 26
Post#7 13 Sty 2014 22:52   

Re: Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


Jeżeli XP to dograj jeszcze dodatkowo SP3.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 13 Sty 2014 22:52   



Powrót do góry
trance123
Poziom 17
Poziom 17


Dołączył: 22 Sty 2010
Posty: 387

trance123
Poziom 17
Post#8 13 Sty 2014 23:08   

Re: Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


Jak byś wpisał ten błąd w Google to na oficjalnej stronie odpowiadają, że wymagany jest SP3 do Win XP.

Czy wiadomość jest pomocna? + +1 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 13 Sty 2014 23:08   



Powrót do góry
kiss39
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 03 Sie 2006
Posty: 1168
Miasto: BYDGOSZCZ

kiss39
Poziom 21
Post#9 14 Sty 2014 12:22   

Re: Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


gwiazdor6785

Product.CAB tak podobnie jak pliki dll (bibloteka systemowa) tylko pliki CAB to komplet plików zawarty w pakiety . PC wyświetla info. o uszkodzonym lub brakującym pakecie, a teraz trzeba taki plik dostarczyć. Windows Xp SP2/SP3 ma takie zestawy CAB.

Czy wiadomość jest pomocna? + -1 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Sieci, Internet -> Sieci Początkujący -> Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Nie moge wejść na partycje wyskakuje błąd + dodaje log (7)
Nie moge zainstalować skypa ciągle wyskakuje mi błąd, że nie można połączyć się (12)
instalacja skype wyskakuje błąd (9)
Skype - Przy instalacji wyskakuje błąd 1603 (4)
Problem ze skype. Wyskakuje błąd brak serwerów proxy (5)
Błąd instalacji Skype - Nie mogę zainstalować Skype\'a pod windows XP (4)
Nie moge zainstalowac Windowsa (7)
nie moge zainstalowac windowsa xp (28)
Nie moge zainstalowac grafiki (22)
Nie moge zainstalowac pada! (1)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.064 seconds

elektroda.pl temat RSS