Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> Network Beginners -> Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd
Author
Message
gwiazdor6785
Poziom 2
Poziom 2


Joined: 12 Jan 2014
Posts: 3
Location: Łódź

Post#1 Post from the author of the topic 12 Jan 2014 17:30   

Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd wyskakuje mi błąd przy instalacji cały dzien siedze i nic instalacja i deinstakacja zero efektów nawet ściągałem ze strony majorgeeks.com/files/details/skype.html prosze o pomoc

Attachments:

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 12 Jan 2014 17:30   





Back to top
   
quinty
Poziom 21
Poziom 21


Joined: 07 Oct 2007
Posts: 1150
Location: Kraków

Post#2 12 Jan 2014 17:47   

Re: Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


Jaki OS?
Jaki Service pack ?
Są net frameworki ?
Ściągnij skajpa z oficjalnej strony.

Helpful message? + -

Back to top
   
kiss39
Poziom 20
Poziom 20


Joined: 03 Aug 2006
Posts: 1008
Location: BYDGOSZCZ

Post#3 12 Jan 2014 17:50   

Re: Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


Program Skyp musi być pod dany system 32/bit lub 64bit jaki masz windows?

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 12 Jan 2014 17:50   





Back to top
   
gwiazdor6785
Poziom 2
Poziom 2


Joined: 12 Jan 2014
Posts: 3
Location: Łódź

Post#4 Post from the author of the topic 12 Jan 2014 19:24   

Re: Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


mam windowsa sp2 okrojony K-Lite_Codec_Pack_720_Full ściągałem skype z opicjalnej strony i wszystkie zainstalowane wersje maja ten sam błąd
ściąganie przebiega prawiłowo i proces instalacji na poczatku tez lecz pod koniec ukazuje sie ten błąd moze w WINDOWS\system32 cos zmienic doac

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 12 Jan 2014 19:24   





Back to top
   
kiss39
Poziom 20
Poziom 20


Joined: 03 Aug 2006
Posts: 1008
Location: BYDGOSZCZ

Post#5 13 Jan 2014 19:28   

Re: Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


Wstępnie:

może są uszkodzone pliki lub odinstalowałeś pliki bobloteki dll z innym programem w tym celu Zobacz opcje.

A. Spróbuj naprawić pliki na dysku - Windows - Uruchom>wpisz CMD dalej w oknie chkdsk i enter

B. Zobacz ,czy masz plik KERNEL32.dll w Windows\system32 jeżeli brakuje to pobierz i wrzuć tam

KERNEL32.dll - http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?kernel32

Dodano po 1 [godziny] 37 [minuty]:

Wysłałeś SCREEN ze skanu chkdsk i są błędy w plikach, których system nie może naprawić-zeskanować w trybie rzeczywistym, musisz zastosować naprawę dysku, skan z parametrem chkdsk /f z potwierdzeniem "T". Skan gruntowny dysku i naprawa wszystkich plików nastąpi przy ponownym włączeniu komputera.

Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd




- odnośnie SCREENA z plikiem KERNEL32.dll znajduje się już plik w Windows\system32. Jak wykonasz skan z parametrem F to spróbuj zainstalować SKYPE.

Helpful message? + -

Back to top
   
gwiazdor6785
Poziom 2
Poziom 2


Joined: 12 Jan 2014
Posts: 3
Location: Łódź

Post#6 Post from the author of the topic 13 Jan 2014 22:36   

Re: Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


No kolego pomału dochodzimy do zfinalowania skype i pokonania tego błędu dodam ze pobrałem z oficjalnej strony skype powiedz mi o co chodzi tym razem i podpowiedz co mam zrobic Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd

Helpful message? + -

Back to top
   
CHACA
Poziom 26
Poziom 26


Joined: 03 Jan 2006
Posts: 9290
Location: Zgierz

Post#7 13 Jan 2014 22:52   

Re: Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


Jeżeli XP to dograj jeszcze dodatkowo SP3.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 13 Jan 2014 22:52   





Back to top
   
trance123
Poziom 17
Poziom 17


Joined: 22 Jan 2010
Posts: 382

Post#8 13 Jan 2014 23:08   

Re: Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


Jak byś wpisał ten błąd w Google to na oficjalnej stronie odpowiadają, że wymagany jest SP3 do Win XP.

Helpful message? + -

Back to top
   
kiss39
Poziom 20
Poziom 20


Joined: 03 Aug 2006
Posts: 1008
Location: BYDGOSZCZ

Post#9 14 Jan 2014 12:22   

Re: Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


gwiazdor6785

Product.CAB tak podobnie jak pliki dll (bibloteka systemowa) tylko pliki CAB to komplet plików zawarty w pakiety . PC wyświetla info. o uszkodzonym lub brakującym pakecie, a teraz trzeba taki plik dostarczyć. Windows Xp SP2/SP3 ma takie zestawy CAB.

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> Network Beginners -> Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd
Page 1 of 1
Similar topics
Nie moge wejść na partycje wyskakuje błąd + dodaje log (7)
Nie moge zainstalować skypa ciągle wyskakuje mi błąd, że nie można połączyć się (12)
instalacja skype wyskakuje błąd (9)
Skype - Przy instalacji wyskakuje błąd 1603 (4)
Problem ze skype. Wyskakuje błąd brak serwerów proxy (5)
Błąd instalacji Skype - Nie mogę zainstalować Skype\'a pod windows XP (4)
Nie moge zainstalowac Windowsa (7)
nie moge zainstalowac windowsa xp (28)
Nie moge zainstalowac grafiki (22)
Nie moge zainstalowac pada! (1)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.055 seconds

elektroda.pl topic RSS feed