Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieci Początkujący -> Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd
Autor
Wiadomość
gwiazdor6785
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 12 Sty 2014
Posty: 3
Miasto: Łódź

Post#1 Post autora tematu 12 Sty 2014 18:30   

Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd wyskakuje mi błąd przy instalacji cały dzien siedze i nic instalacja i deinstakacja zero efektów nawet ściągałem ze strony majorgeeks.com/files/details/skype.html prosze o pomoc

Załączniki:
Powrót do góry
   
quinty
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 1141
Miasto: Kraków

Post#2 12 Sty 2014 18:47   

Re: Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


Jaki OS?
Jaki Service pack ?
Są net frameworki ?
Ściągnij skajpa z oficjalnej strony.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 12 Sty 2014 18:47   





Powrót do góry
   
kiss39
Poziom 20
Poziom 20


Dołączył: 03 Sie 2006
Posty: 940
Miasto: BYDGOSZCZ

Post#3 12 Sty 2014 18:50   

Re: Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


Program Skyp musi być pod dany system 32/bit lub 64bit jaki masz windows?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 12 Sty 2014 18:50   





Powrót do góry
   
gwiazdor6785
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 12 Sty 2014
Posty: 3
Miasto: Łódź

Post#4 Post autora tematu 12 Sty 2014 20:24   

Re: Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


mam windowsa sp2 okrojony K-Lite_Codec_Pack_720_Full ściągałem skype z opicjalnej strony i wszystkie zainstalowane wersje maja ten sam błąd
ściąganie przebiega prawiłowo i proces instalacji na poczatku tez lecz pod koniec ukazuje sie ten błąd moze w WINDOWS\system32 cos zmienic doac
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 12 Sty 2014 20:24   





Powrót do góry
   
kiss39
Poziom 20
Poziom 20


Dołączył: 03 Sie 2006
Posty: 940
Miasto: BYDGOSZCZ

Post#5 13 Sty 2014 20:28   

Re: Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


Wstępnie:

może są uszkodzone pliki lub odinstalowałeś pliki bobloteki dll z innym programem w tym celu Zobacz opcje.

A. Spróbuj naprawić pliki na dysku - Windows - Uruchom>wpisz CMD dalej w oknie chkdsk i enter

B. Zobacz ,czy masz plik KERNEL32.dll w Windows\system32 jeżeli brakuje to pobierz i wrzuć tam

KERNEL32.dll - http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?kernel32

Dodano po 1 [godziny] 37 [minuty]:

Wysłałeś SCREEN ze skanu chkdsk i są błędy w plikach, których system nie może naprawić-zeskanować w trybie rzeczywistym, musisz zastosować naprawę dysku, skan z parametrem chkdsk /f z potwierdzeniem "T". Skan gruntowny dysku i naprawa wszystkich plików nastąpi przy ponownym włączeniu komputera.

Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd




- odnośnie SCREENA z plikiem KERNEL32.dll znajduje się już plik w Windows\system32. Jak wykonasz skan z parametrem F to spróbuj zainstalować SKYPE.
Powrót do góry
   
gwiazdor6785
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 12 Sty 2014
Posty: 3
Miasto: Łódź

Post#6 Post autora tematu 13 Sty 2014 23:36   

Re: Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


No kolego pomału dochodzimy do zfinalowania skype i pokonania tego błędu dodam ze pobrałem z oficjalnej strony skype powiedz mi o co chodzi tym razem i podpowiedz co mam zrobic Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd
Powrót do góry
   
CHACA
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 04 Sty 2006
Posty: 9198
Miasto: Zgierz

Post#7 13 Sty 2014 23:52   

Re: Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


Jeżeli XP to dograj jeszcze dodatkowo SP3.
Powrót do góry
   
trance123
Poziom 17
Poziom 17


Dołączył: 22 Sty 2010
Posty: 358

Post#8 14 Sty 2014 00:08   

Re: Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


Jak byś wpisał ten błąd w Google to na oficjalnej stronie odpowiadają, że wymagany jest SP3 do Win XP.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 14 Sty 2014 00:08   





Powrót do góry
   
kiss39
Poziom 20
Poziom 20


Dołączył: 03 Sie 2006
Posty: 940
Miasto: BYDGOSZCZ

Post#9 14 Sty 2014 13:22   

Re: Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


gwiazdor6785

Product.CAB tak podobnie jak pliki dll (bibloteka systemowa) tylko pliki CAB to komplet plików zawarty w pakiety . PC wyświetla info. o uszkodzonym lub brakującym pakecie, a teraz trzeba taki plik dostarczyć. Windows Xp SP2/SP3 ma takie zestawy CAB.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieci Początkujący -> Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Nie moge wejść na partycje wyskakuje błąd + dodaje log (7)
Nie moge zainstalować skypa ciągle wyskakuje mi błąd, że nie można połączyć się (12)
instalacja skype wyskakuje błąd (9)
Skype - Przy instalacji wyskakuje błąd 1603 (4)
Problem ze skype. Wyskakuje błąd brak serwerów proxy (5)
Nie moge zainstalowac Windowsa (7)
nie moge zainstalowac windowsa xp (28)
Nie moge zainstalowac grafiki (22)
Nie moge zainstalowac pada! (1)
Nie moge zainstalowac windowsa (5)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.074 seconds

elektroda.pl temat RSS