Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieci Początkujący ->Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Telefonia VoIP
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
gwiazdor6785
Poziom 3
Miasto: Łódź
Dołączył: 12 Sty 2014
Posty: 5
gwiazdor6785
Poziom 3
Post#1 12 Sty 2014 17:30  Autor tematu   

Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd wyskakuje mi błąd przy instalacji cały dzien siedze i nic instalacja i deinstakacja zero efektów nawet ściągałem ze strony majorgeeks.com/files/details/skype.html prosze o pomoc

Załączniki:

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
quinty
Poziom 27
Miasto: Kraków
Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 1210
Pomógł: 89
Ocena postów: 44
quinty
Poziom 27
Post#2 12 Sty 2014 17:47    

Re: Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


Jaki OS?
Jaki Service pack ?
Są net frameworki ?
Ściągnij skajpa z oficjalnej strony.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
kiss39
Poziom 28
Miasto: BYDGOSZCZ
Dołączył: 03 Sie 2006
Posty: 1523
Pomógł: 29
Ocena postów: 34
kiss39
Poziom 28
Post#3 12 Sty 2014 17:50    

Re: Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


Program Skyp musi być pod dany system 32/bit lub 64bit jaki masz windows?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
gwiazdor6785
Poziom 3
Miasto: Łódź
Dołączył: 12 Sty 2014
Posty: 5
gwiazdor6785
Poziom 3
Post#4 12 Sty 2014 19:24  Autor tematu   

Re: Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


mam windowsa sp2 okrojony K-Lite_Codec_Pack_720_Full ściągałem skype z opicjalnej strony i wszystkie zainstalowane wersje maja ten sam błąd
ściąganie przebiega prawiłowo i proces instalacji na poczatku tez lecz pod koniec ukazuje sie ten błąd moze w WINDOWS\system32 cos zmienic doac

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
kiss39
Poziom 28
Miasto: BYDGOSZCZ
Dołączył: 03 Sie 2006
Posty: 1523
Pomógł: 29
Ocena postów: 34
kiss39
Poziom 28
Post#5 13 Sty 2014 19:28    

Re: Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


Wstępnie:

może są uszkodzone pliki lub odinstalowałeś pliki bobloteki dll z innym programem w tym celu Zobacz opcje.

A. Spróbuj naprawić pliki na dysku - Windows - Uruchom>wpisz CMD dalej w oknie chkdsk i enter

B. Zobacz ,czy masz plik KERNEL32.dll w Windows\system32 jeżeli brakuje to pobierz i wrzuć tam

KERNEL32.dll - http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?kernel32

Dodano po 1 [godziny] 37 [minuty]:

Wysłałeś SCREEN ze skanu chkdsk i są błędy w plikach, których system nie może naprawić-zeskanować w trybie rzeczywistym, musisz zastosować naprawę dysku, skan z parametrem chkdsk /f z potwierdzeniem "T". Skan gruntowny dysku i naprawa wszystkich plików nastąpi przy ponownym włączeniu komputera.

Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd




- odnośnie SCREENA z plikiem KERNEL32.dll znajduje się już plik w Windows\system32. Jak wykonasz skan z parametrem F to spróbuj zainstalować SKYPE.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
gwiazdor6785
Poziom 3
Miasto: Łódź
Dołączył: 12 Sty 2014
Posty: 5
gwiazdor6785
Poziom 3
Post#6 13 Sty 2014 22:36  Autor tematu   

Re: Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


No kolego pomału dochodzimy do zfinalowania skype i pokonania tego błędu dodam ze pobrałem z oficjalnej strony skype powiedz mi o co chodzi tym razem i podpowiedz co mam zrobic Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
CHACA
Poziom 43
Miasto: Zgierz
Dołączył: 03 Sty 2006
Posty: 9640
Pomógł: 864
Ocena postów: 23
CHACA
Poziom 43
Post#7 13 Sty 2014 22:52    

Re: Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


Jeżeli XP to dograj jeszcze dodatkowo SP3.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
trance123
Poziom 20
Dołączył: 22 Sty 2010
Posty: 420
Pomógł: 23
Ocena postów: 11
trance123
Poziom 20
Post#8 13 Sty 2014 23:08    

Re: Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


Jak byś wpisał ten błąd w Google to na oficjalnej stronie odpowiadają, że wymagany jest SP3 do Win XP.

Pomocny post? + +1
Powrót do góry
kiss39
Poziom 28
Miasto: BYDGOSZCZ
Dołączył: 03 Sie 2006
Posty: 1523
Pomógł: 29
Ocena postów: 34
kiss39
Poziom 28
Post#9 14 Sty 2014 12:22    

Re: Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd


gwiazdor6785

Product.CAB tak podobnie jak pliki dll (bibloteka systemowa) tylko pliki CAB to komplet plików zawarty w pakiety . PC wyświetla info. o uszkodzonym lub brakującym pakecie, a teraz trzeba taki plik dostarczyć. Windows Xp SP2/SP3 ma takie zestawy CAB.

Pomocny post? + -1
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieci Początkujący -> Nie moge zainstalowac skype wyskakuje błąd
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Nie moge wejść na partycje wyskakuje błąd + dodaje log (7)
Nie moge zainstalować skypa ciągle wyskakuje mi błąd, że nie można połączyć się (12)
instalacja skype wyskakuje błąd (9)
Skype - Przy instalacji wyskakuje błąd 1603 (4)
Problem ze skype. Wyskakuje błąd brak serwerów proxy (5)
Błąd instalacji Skype - Nie mogę zainstalować Skype\'a pod windows XP (4)
Nie moge zainstalowac Windowsa (7)
nie moge zainstalowac windowsa xp (28)
Nie moge zainstalowac grafiki (22)
Nie moge zainstalowac pada! (1)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.1 seconds

elektroda.pl temat RSS