Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

BMW 7 E38 wzmacniacz tuba - problem charczy reszta

Aldik 25 Apr 2008 02:40 3124 3
    Aldik
    Level 11  
    A wiec, po kilku poszukiwaniach udało mi się wpiąć wzmacniacz i tube pod ori układ.. Prąd wziąłem z aku a dźwięku z wtyczki 26pinowej - piny 1i2 oraz 3i4 - która wchodzi do wzmacniacza w bagazniuku.... Mam tylko problem, że głośniki w aucie zaczynają dziwnie charczeć (bliżej . pierdzieć - sorki) jak dam troszkę głośniej, i to na wysokich tonach...

BMW 7 E38 wzmacniacz tuba - problem charczy reszta BMW 7 E38 wzmacniacz tuba - problem charczy reszta

jeden brazowy kabel wypiąłem dla lepszego dojścia a ogólnie on i obok pozostałe trzy to kable dźwiękowe - niskie tony głośników tylnych - do wzmacniacza, które posłużyły za daw hmm cowe :D

BMW 7 E38 wzmacniacz tuba - problem charczy reszta BMW 7 E38 wzmacniacz tuba - problem charczy reszta BMW 7 E38 wzmacniacz tuba - problem charczy reszta
    BMW 7 E38 wzmacniacz tuba - problem charczy reszta BMW 7 E38 wzmacniacz tuba - problem charczy reszta
    Aldik
    Level 11  
    Problem zniwelowałem po przez wsadzenie filtra (50zł) przed wzmacniaczem ...
    85seba85
    Level 2  
    kolego mam takie pytanko ponieważ też zamierzam podłączyć subwofer w swojej e38 i ktoś doradził mi żeby kupić ten konwerter z kabli głośnikowych na rca. kupilem ale jeszcze nie zamocowałem. Powiedz mi a ty jak to zamocowałeś wykorzystałeś kable wchodzące do wzmacniacza z tej kostki w której też jest zasilanie i podpiołeś się pod nie i czinczami ? czy masz wzmacniacz z wejściem hi-end? Jak byś opisał dokładniej byłbym wdzięczny jak to wogle gra u Ciebie? Masz dsp bo ja nie mam 4 twitery i 4 te 13mid basy czy jak by je tam zwał bo bass wogle sie z nich nie wydobywa.
    Aldik
    Level 11  
    Nie rozumiem pytania - sorry