Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

BRC Sequent 24 - potrzebny soft bez klucza...

duzers 03 May 2008 17:25 72821 71
Automation24.pl
    duzers
    Level 14  
    Posiadam centralke MY08 lub 07, niestety soft z witaminka jaki udalo mi sie znalezc dziala tylko ze starymi centralkami a nie moja niestety...komunikacj a jest ale program mowi ze centralka wymaga nowszego softu...wiec prosba do kogos kto ma i uzywa i dziala co najwazniejsze u niego...Mam program w wersji 1.04, program nie wola o klucz LPT lecz jest to za niska wersja, z tego co wyczytalem potrzeba 1.13 lub wyzej...sciagnalem juz wszystko co jest na elektrodzie i nic... :cry:
  • Automation24.pl
  • Automation24.pl
    duzers
    Level 14  
    dziala 100% :D dzieki WIELKIE!!! szukalem tego kupe czasu !!!
    borygo5
    Level 11  
    czy to jest wersja polska
    do sequenta 24 i jaki ma wykres liczbowy czy w rodzaju wykresu kreskowego
    Andzi2
    Level 11  
    Czym się różni ta wersja od np 1.02 ?
    borygo5
    Level 11  
    Nie trzeba klucza i pewnie jest więcej opcji i szybciej się kalibruje
    wl47
    Level 1  
    ok, ja potrzebuję kabel połączeniowy laptopa z komputerem BRC Sequent 24, gdzie można taki kabelek zdobyć?
    Ponadto nie jest to polska wersja, może ja coś źle robię? Proszę o pomoc, czy jest gdzieś polska wersja. Pozdrawiam
    panjabi-mc
    Level 12  
    do każdego brc są nakładki polskojęzyczne a w sprawie kabelka seq24 proszę o kontakt na pw , mam gdzies zapisany telefon do gościa co robi dobre i niedrogie kable.
    Pozdrawiam
    radek_t
    Level 11  
    Od tygodnia próbowałem podłączyć się z SQ24 interfacem VIAKEN i nic, różne programy , wersje zmiana parametrów COM w programie i w lapku i nic.. więc spróbowałem podłączenia przez interfac VIAKEN OBDII z liną K (bez L) taki trzy przewodowy (+12,GND,K) i odziwo połączył się bez żadnych problemów. Połączyłem się programem 1.02, P&D i SequentFast jednak nie mogłem odczytać danych w tych dwóch programach (coś z wersją było nie tak) Następnym razem spróbuje zainstalować nową wersję SQ24 1.15.

od góry +12-pomarańczowy,GND-brązowy,K-zielony

pael80
    Level 2  
    gdzie mozna znalesc polska nakladke jezykowa na tą wersje
    Andzi2
    Level 11  
    Daj swojego mail to Ci podeślę polską nakładkę
    jodan
    Level 1  
    Witam,
    Podłączam się także z prośbą o nakładkę językową...
    kkkkkk23
    Level 10  
    witam moze mi by ktos podeslal programik sq24 bez klcza nie moge sciagnac bo mam malo punktow krzys250(malpa)intrria.pl
    szumi3cit
    Level 10  
    kkkk23 nie badz taki i wyslij sms za kilka zl.
    czy moglby ktos podeslac mi nakladke pl na szumi3cit(malpa)gmail.com
    dzieki
    Qubiv8
    Level 2  
    Andzi2, jeśli mogę to chciałbym Cię również poprosic o tą polską nakładkę kuba(at)inst-el.biz

Z góry dzięki!
    bulon1
    Level 10  
    Posiadam centralkę sequent 24 M07 i niestety nie łączy mi się z softem 1.02 , a na sofcie PD 2.06 piszę coś takiego "diagnostic disable" - czy ma może ktoś witaminkę do 1.15 lub wie jak rozwiązać ten problem z softem 2.06 . Chciałem zmienić ustawienia przełączania się na gaz - mam kabel tylko z tym programem nie mogę sobie poradzić.
    Gadus
    Level 11  
    Witam

Czy mógłby mi ktoś dać namiary lub przesłać program sequent 24 z witaminką. Bardzo byłbym wdzieczny!

Pozdrawiam
    vandaveee
    Level 11  
    moglby ktos wrzucic polska nakladke do tego programu?
    slawo_n
    Level 12  
    I ja również poproszę o klucz do softu (może lepiej z softem pod którym napewno działa) do sq24 na mail slawo_n(malpa)wp.pl . Mam interface viakena i nie bardzo chce się łączyć z centralką (stara). Próbowałem ver 2.06 i 1.02 z crack-nic. Czy to, że wcześniej miałem niedziałający face i zainstalowałem trzy softy na lapie może "konfliktować"?
    escapade
    Level 1  
    slawo_n wrote:
    I ja również poproszę o klucz do softu (może lepiej z softem pod którym napewno działa) do sq24 na mail slawo_n(małpa)wp.pl . Mam interface viakena i nie bardzo chce się łączyć z centralką (stara). Próbowałem ver 2.06 i 1.02 z crack-nic. Czy to, że wcześniej miałem niedziałający face i zainstalowałem trzy softy na lapie może "konfliktować"?

Hello ;

BRC my 07 for interface cable blok diagram plase
    sobek522
    Level 11  
    Też bym poprosił o polską nakładkę na soft. sobek522(malpa)gmail.com
    vandaveee
    Level 11  
    witam. potrzebny mi soft do BRC Sequent 24 nowszy niż 1.02 lub nakladka na niego z patchem na klucz
    __Robert__
    Level 12  
    Witam
    Panowie ściągnąłem sobie wersję 2,06 zainstalowałem, ale nie chce sie otworzyć ponieważ woła o klucz, klucz tez niby jest w tej instalce ale nie potrafie tego zrobić aby wkleić klucz, prosze o pomoc.
    lodebolt
    Level 1  
    witam wszystkich! moglbym porosic o dzialajacego softa sequent na priwat.. ni mam mozliwosci doladowania konta ze wzgledu a brak polskiego numeru telefonu..daleko od domu;) janqueski(malpa)o2.pl
    rikimaru99
    Level 13  
    Witam. Proszę jeśli to możliwe o działający program do brc sq24 na wk99(malpa)vp.pl
    bp_87
    Level 10  
    Witam
    Prosilbym o działający programik do brc sequent 24 na e-maila bp_87(malpa)wp.pl.
    Proszę na e-maila, gdyż jak ściągam to zawsze wyskakuje mi przy włączaniu "key not present". Może to być nawet starsza wersja progrramu

Z góry dziękuje
    joplukasz
    Level 2  
    Witam mam proośbę czy mógły ktoś wysłać mi program sequent gdyż niedawno założyłem instalacje do swojego autka i co chwilę jeżdżę na regulacje tylko nikomu niechce się tego zrobić dobrze cowizyta to nowy problem. Raz szarpie raz gaśnie to znowu pali jak opętany albo strzela masakra z tymi serwisami. Mój email jlukasz1983(malpa)interia.pl
    __Robert__
    Level 12  
    Ściągnąłem nakładkę polską, ąle za cholerę nie mogę jej wkleić by był polski język, proszę o pomoc jak to zrobić.
    gimmesomo
    Level 11  
    joplukasz wrote:
    Witam mam proośbę czy mógły ktoś wysłać mi program sequent gdyż niedawno założyłem instalacje do swojego autka i co chwilę jeżdżę na regulacje tylko nikomu niechce się tego zrobić dobrze cowizyta to nowy problem. Raz szarpie raz gaśnie to znowu pali jak opętany albo strzela masakra z tymi serwisami. Mój email jlukasz1983(malpa)interia.pl

Przypadkiem nie masz instalacji BRC Sequent 24 Light z wtryskami PAN EVO Zavoli ?

Przy okazji zapytam czy nie ma ktoś najświeższego dzialajacego bez klucza lub scrackowanego softu na PC do obsługi BRC S24L ? Prosil bym o przeslanie na adres eues @ wp . pl
    Z gory za fatyge bardzo dziekuje.