rafisk wrote: Dzięki za linka, poczytałem, jednak problem pozostaje. Jest możliwość utworzenia własnej listy (dokładnie 8 własnych list), sprawdziłem oprogramowanie jest nowe 120, szukanie kanałów ustawione na "wszystkie". Jednak dalej nie wiem dlaczego nie wyświetlają sie one w zakładce wszystkie kanały, a występują w zakładce "cyfrowy polsat"
W tym oprogramowaniu akurat można tworzyć listę 1 lub 2 . W wersji 122 niestety nie można- ja nie mogłem, mi się nie udało.W 717 jest możliwość tworzenia własnej listy , zmieniania kolejności itp. itd. Już o tym pisałem. Wchodzisz w listę np. TV1 , naciskasz biały przycisk -edytuj, potem dodajesz, zmieniasz kolejność itd.
Quote: Nie czytałem wszystkiego bo zbyt dużo tego. Lista nie nazywa się ulubione a TV1 i TV2 , jeżeli dobrze pamiętam, lub coś podobnego. . Można zrobić wszystko co się chce na tej liście czyli ułożyć sobie kanały , które się chce mieć tylko na niej, zmienić kolejność itp. itd. Robiłem to pierwszy raz u klienta w domu i zeszły mi 3 godziny ale ustawiłem wszystko jak chciał.
Kluczem do wszystkiego jest oczywiście przeszukanie wszystkich kanałów, potem wejść w listy i najważniejsze-wszystko kryje, odkrywa się po naciśnięciu białego klawisza na pilocie czyli : dodaj, przesuń itd.
Najpierw robisz dodaj a potem na liście " ulubionych" zmieniasz kolejność. Robiłem to gdzie tuner był z monoblockiem i klient na 1 miejscu chciał TV Trwam.
Dla potomnych: teraz już każdy będzie wiedział ,że można.
Dodano po 4 [minuty]: pajo21 wrote: https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic891144.html
W tym dekoderze nie ma możliwości tworzenia własnej listy.No chyba że się coś w ostatnim czasie zmieniło.
Ostatnio się pogorszyło- mi się nie udało. Nawet przeszukanie wszystkich spowodowało , że na listach wszystkich były wszystkie..