Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Elektroda.pl
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Probelm z centralnym zamkiem. Audi A4 1,9 TDI 95r. (B5)

14 Maj 2008 21:03 3743 1
  • Poziom 2  
    Witam serdecznie.
    Posiadam problem z centralnym zamkiem w Audi A4 z 95r.
    Otóż tydzień temu centralny zamek przestał działać. Drzwi mogłem otworzyć tylko z kluczyka. Dodam ze nie posiadam pilota.
    Oczywiście od razu po otwarciu drzwi włączył się alarm. Mogę uruchomić silnik, ale alarm dalej działał. Alarm wyłączył się dopiero po ok. 5 min.
    Po kilkukrotnym otwarciu i zamknięciu drzwi centralny zamek jeszcze się pracował. Następnego dnia jak chciałem otworzyć centralny już nie działał.

    Po sprawdzeniu myślałem ze to pompka. Kupiłem taka sama podłączyłem i... przy zamykaniu działa pompowała, alarm się nie włączył dach i drzwi się pozamykały i wszystko wyglądał dobrze. Czytałem ze musze kilka razy zamknąć i otworzyć, ale w zasadzie się już nie otworzył, jeszcze 2 razy wykazywali, że działał przy zamykaniu. Tak jak się wszystko pozamykało to był koniec. Teraz pompka nie działa. Po otwarciu z kluczyka drzwi włącza się alarm. Teraz mam taki sam problem jak przedtem tylko ze mam dwie pompki.
    Byłem już w kilku miejscach, ale goście nie wiedza, co może być powodem.

    Pomóżcie
    Pozdrawiam
  • Poziom 28  
    Uzupełnij profil o swoją lokalizację. Może akurat ktoś ze starych wyjadaczy z Elki mieszka w twojej okolicy i pomoże.