Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

BRANDT - ZMYWARKA DWE 400/1

Lidia Zalewska 17 May 2008 09:01 2194 3
    Lidia Zalewska
    Level 11  
    Witam
    Od prawie lat trzech "walczę " ze zmywarką BRANDT.
    Może ma Ktoś instrukcję obsługi do tego typu. Już nie wiem czy to zmywarka do niczego , czy ja po prostu z nia robię coś nie tak. Dodam że przedtem przez kilkanaście lat miałam MIELE . Tutaj nigdy nie było żadnego problemu.
    Nie domywa , zostawia obrzydliwe białe zacieki (mimo zmian tabletek,proszków nabłyszczaczy) . Przyznam że nie wiem gdzie ustawia sie w tym modelu twardość wody (może to jest przyczyną). Instrukcji obsługi nie dostałam w sklepie. Pamiętam że czytałam ją przy kupnie . sprzedawcy po prostu jedną kserowali . Myślałam ze nie będę potrzebować. Potem już nie było.
    Pozdrawiam
    Józefina

Proszę przeczytać regulamin forum, szczególnie pkt. 11 i poprawić temat postu i bez CapsLock.
    Nie kasować wpisów moderacyjnych!.
    19:31 23.05.2008
    [_P_]
    DJ Max
    Level 30  
    Niestety w internecie nie widać nic na ten temat. Wygląda na to, że pozostaje pojeździć po sklepach AGD i popytać, czy nie mają i czy skserować by nie mogli.
    Lidia Zalewska
    Level 11  
    Witam
    Gdyby to było takie proste , to nie było by problemu. Mam wrażenie że jestem chyba jednyną naiwną która kupiła taki produkt. Większość sklepów nawet o nim nie słyszała, i nie znam nikogo kto by miał podobną. Jest to produkt francuski, i nawet koleżanka która tam mieszka nic nie mogła znaleźć.Bardzo dziękuję za odpowiedź.
    z260953
    Level 11  
    zobacz ile jest wody w zbiorniku po zakończeniu mycia