Jaki wzmacniacz 4 kanałowy do 200zl??? Chce zeby grał z Xpress'em 10' i pod dwa kanały chce podpiąć przednie dwa glosniki.....Aha i i jeszcze mam pytanie czy soling sl P109 to dobry wzmacnniacz?? naprawde ma 130w rms? wytrzymałe sa te wzmacniacze?
Jaki wzmacniacz 4 kanałowy do 200zl??? Chce zeby grał z Xpress'em 10' i pod dwa kanały chce podpiąć przednie dwa glosniki.....Aha i i jeszcze mam pytanie czy soling sl P109 to dobry wzmacnniacz?? naprawde ma 130w rms? wytrzymałe sa te wzmacniacze?
0 20poszukaj uzywany signat rock 4 mk2 5 channel za 320-350 kupisz i pomimo ze deklarują moc 40 rms na kanał z praktyki gwarantuje ci ze jest dużo więcej,ma układy bic i ens,lpf,hpf regulowane i jest na prawsde db w tej klasie.100 zł więcej jest tego warte a tego x-pressa ci rozbuja az naddto
0Ja tam do magnata nic niemam,ale miałem jeden model wzmacnacza Classic 480 dalem na aledrogo za niego 250zl i mialem podpiete to pod dwa głosniki Sony XS-L1236.Jak to niektórzy mówią na forum Basior był niesamowity.Wiec jak dlamnie w odsluchu po przeżuceniu sie z taniego chinskiego sprzetu to byla rewelacja.
0