Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over therejarekstryszawa wrote:Metalowy spód pługa może powodować problemy z haczeniem o nierówności podłoża- szczególnie przy tej szerokości pługa. Radzę dać na spód twardą gumę. Do mokrego śniegu, który jest ciężki pasuje też dołożyć obciążniki do kół.
miguss wrote:Witam,
mam problem z moją MFką, nie mogę sobie poradzić ze stałym zakopceniem świecy zapłonowej, kosiarka świetnie chodzi zaraz po uruchomieniu, natomiast gdy się nagrzeję wskakują mu wyższe obroty i gaśnie. Wykręcam świecę - sadza, więc czyszczę ją dokładnie i uruchamiam silnik który znów chodzi świetnie, ale po kilku minutach znów to samo. Ostatnio ustawiłem zapłon i przerwę ale nic to nie dało, zmieniałem też świecę, zdarza się że na jednej świecy całe pole skoszę, a potem na tej samej znów kopci świecę. Bawiłem się też regulacją paliwa i powietrza na gaźniku, lecz bez efektów. Bardzo proszę o pomoc.
trans33 wrote:Czy można zastosować inny olej do mieszanki np.STIHL to jest taki czerwony do kosiarek,pił spalinowych,dotej pory stosuje mixolS
robokop wrote:Pytanie ambitne - od czego można założyć tzw bagnety (palce) do kosiarki listwowej? Czy np. od starej Osy bez problemu dostępne a Agromie to będzie to samo? Cena oryginałów na Allegro (100zł szt podwójna) nie zachęca do zakupu.
marcin288 wrote:Witam ja stosuje swiece iskra F 80 wczesniej stosowalem iskra F 95(od malucha) i tez bylo dobrze. To co piszesz moze byc tez powodem złego ustawienia zapłonu badz złego skladu mieszanki w gazniku