Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Audi gamma CC potrzebny wsad

fgh98 19 Cze 2008 20:18 3728 13
  • #1 19 Cze 2008 20:18
    fgh98
    Poziom 18  

    Audi gamma CC potrzebny wsad do procesora.MC68HC11L6 pisze na procesorze grundig 94 0F11N. Procek ma 68 nóżek.
    Radio jest nz 2 głośniki.
    Wynagrodzę!!

    0 13
  • #3 19 Cze 2008 21:48
    fgh98
    Poziom 18  

    Dziękuje radio ruszyło,stroii stacje lecz na głośnikach cisza. Wygląda że coś jeszcze jest nie tak.Proszę o dalsze sugestie.

    0
  • #4 20 Cze 2008 11:22
    djlj24
    Spec od car audio

    Może masz wyłączony wzmacniacz bo radio jest pod system aktywny.

    0
  • #5 20 Cze 2008 22:42
    janek7
    Poziom 14  

    Ja uważam że jednak jest wina wsadu ponieważ miałem podobny problem z innym radiem a system aktywny załącza się w samochodzie a nie na stole.

    0
  • #7 21 Cze 2008 21:37
    fgh98
    Poziom 18  

    Dzięki za zainteresowanie
    Wsad ten pochodzi od audi gamma cc blaupunkta na procesorze MC68HC05B6, ja podałem że mam procesor MC68HC11L6 grundiga
    68 nóżek.
    Proszę o dalsze sugestie.

    0
  • #9 26 Cze 2008 18:39
    fgh98
    Poziom 18  

    Wsad podesłany już prubowałem jest ze str.https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic53555.html
    I właśnie na tym wsadzie nie chodzi głos,reszta OK.
    Czekam na dalsze sugestie lub inny wsad.

    0
  • #11 03 Lip 2008 22:32
    fgh98
    Poziom 18  

    Po wgraniu ostatniego softu objaw taki sam.
    Radio znajduje stacje,brak mcz.
    Czekam na dalsze sugestie.

    0
  • #12 04 Lip 2008 10:55
    orion
    Poziom 23  

    A czy wkładałeś radio do samochodu w którym było?

    0
  • #14 04 Lip 2008 13:24
    damiancz
    Moderator Radia Samochodowe

    Ja typuję , że nie będzie to kwestia wsadu ale inne uszkodzenie :idea: , a jakie to już trzeba szukać.

    0
  Szukaj w 5mln produktów