Witam, od października planuję zacząć studia i powoli myślę już o kilku inwestycjach, między innymi o drukarce. Co do niej to wiem jedno, że musi być laserowa niekoniecznie drukująca w kolorze. Cena tak do 600 PLN. Prosiłbym o jakieś typy 

Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over therejarbzyk wrote:Witaj,moja propozycja to większy laser typu LEXMARK seria T,HP seria 4000,są w nich wysoko wydajne tonery,a zapewne znajomi też będą potrzebowali coś wydrukować,...zwróci się szybciutko,wiem to z doświadczenia.Pozdrawiam.Jarek
orinok wrote:Hmmm no więc poczytałem te wszystkie tematy, przejrzałem trochę internet i oprócz drukarki laserowej HP LaserJet 1018 znalazłem takie jak HP LaserJet P1006 i P1005. Prosiłbym o wyłonienie zwycięzcy, no chyba, że są inne lepsze drukarki to proszę o propozycje
ketrabchud wrote:ja używam hp1320n drukareczka rewelacyjna, siec, duplex, małe rozmiary no i szybkość, mega szybko sie nagrzewa. No i wydaja co rpawda modóły są chipowane ale wszystko jest do obejscia cena chipa chyba 50zł + cena dosypki. Drukareczka troszke kosztuje ale moze uda Ci się dostac jakąś dorą używke