Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

honda civic 2008 - wzmacniacz

emisary 21 Jun 2008 10:16 3117 6
    emisary
    Level 10  
    Witam wszystkich
    Właśnie zakupiłem nową Honda civic z 2008 roku. Chciałbym podłączyć do niej subwoofer i wzmacniacz. Czy ktoś wie jak się do tego zabrać bądź gdzie mogę znaleźć jakąś instrukcje do tego. z góry dziękuje.

I czy ktoś orientuje się czy są wymienne panele radiowe, bo na internecie nie mogę znaleźć tej informacji.
    Pozdrawiam.
    djtommy
    Level 24  
    jak sie zabrac ?? trzeba kupic sprzet.hehe i przewody oczywiscie

Moderated By Błażej:

Może kolega weźmie trochę na wstrzymanie i przestawnie maszynowo klepać bzdurne posty? Ostatnie ostrzeżenie!

emisary
    Level 10  
    Sprzęt i okablowanie mam. W salonie hondy powiedziano mi, że stracę tylko gwarancje na głośniki. Mogą podłączyć mi to w serwisie co liczy się z wysokimi koszty. Szukam już pół dnia na internecie czegokolwiek na ten temat i nic. Czy ktoś już podłączał subwoofer w swojej hondzie oczywiście do oryginalnego radia, które jest wbudowane ?

Dodano po 25 [minuty]:

Podłączałem już subwoofery w samochodach, ale ten mam nowy i nie chce na razie ściągać panele nie znając sposobu podłączenia tego. W serwisie niestety nic mi nie powiedziano na ten temat i w innych warsztatach powiedziano mi, że najlepiej wymienić radio, ale chyba nie ma jeszcze do nowej hondy wymiennego panela.
    qstosz
    VIP Meritorious for electroda.pl
    jakiego panela

co do firmowego radia to zazwyczaj

jakość jest niska ( pomimo ceny w salonie )
    elektryk1e
    Level 22  
    seryjne radio to shit. jesli nie jest to jakies kombo ze sterowaniem klima czy navi czy cos to wywal to i wstaw chociazby prostego alpine. glosniki seryjne odrazu wywal subwoofer 10" starczy w zupelnosci.

jesli juz uprzesz sie na seryjne radio zaloz sobie przejscioweczke helixa
    dominfight
    Level 17  
    sub i tak zagra slabo na seryjnym radyjku tzn bas nie bedzie tak gleboki... warto nad tym pomyslec, bo jezeli radio jest slabe w Twoim aucie to niski ton moze meczyc :) No chyba, ze ktos ma niedokladny sluch...