piochuxl wrote: aaa gorszych nie mieli? to 2 tandety!
Z opini Pana nic nie winika dlaczego te telefony są tandetne,jakie mają wady i zalety.Proszę o rozwinięcie swojej podpowiedzi.Na pewno będzie ona pomocna nie tylko dla mnie ale dla innych forumowiczów.A tak ,jaki Pan używa telefon?
Dodano po 2 [minuty]:
GSMUnlock wrote: Nokia 5310.
Dlaczego?
+ Części zamienne dostępne w racjonalnych cenach
+ Bezproblemowy serwis "nie-autoryzowany"
+ Bezproblemowy serwis gwarancyjny (nietylko 1 w PL jak w przypadku LG)
+ Mniejsza utrata wartosci
A co do LG, nie wiem co sie dzieje ale juz kilka (ok 5-6szt) LG KE970 Shine było u mnie z uszkodzonym LCD (robi sie kropka w tym samym miejscu na powierzchni wyświetlacza wprzy 5 szt. to chyba naprawde nie przypadek... - wylewa od spodu - sama z siebie, dokładnie jak swego czasu w B2050) i nie ma nigdzie dostepnego LCD do wymiany, jedynie w org. serwisie LG w Mławie oczywiscie odpłatnie, bo LG nie poczuwa sie do winy, że zrobili błąd konstrukcyjny - Cena 220,00 PLN netto. W Nokii LCD o ile pamietam kosztuje 119,oo PLN brutto.
No i ogólnie jakiekolwiek akcesoria łatwiej dostepne fo Nokii, nie jest to wynalazek, jak LG, nei est to Slide, czyli juz 2 rzeczy (taśma i grid / szyny/ sanki) mniej do psucia się.
Proszę Pana o podanie innych modeli jakie by Pan polecił w tym przedziale cenowym.Czy warto jednak pozostać przy wyborze Noki 5310 ?