Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Prosba o porade: Signat Onyx4050 /Signat Fury 800+ PB ES-6C

romekjagoda 15 Jul 2008 15:44 1540 1
    romekjagoda
    Level 10  
    Witam,

pewnie macie już dość kolejnego tematu jak w tytule, ale mam nadzieję, że ktoś się jednak wypowie. Po długiej lekturze forum wytypowałem jak w tytule Signat Onyx4050 + PB ES-6C jako zestaw na przód do Puga 206. Wzmak 4 kanałowy, bo w przyszłości może jakiś fajny tył zapodam. Zamierzam wygłuszyć oczywiście drzwi.
    Pytanie, 1 czy taki zestaw dobrze zagra.
    Pytanie 2: czy zastapienie Signata onyx przez signat fury800 da wyrazna poprawe? Czy warto (roznica to 30 euro, fury jest drozszy)? Nie znam tych sprzetow i wytypowalem je tylko na podstawie lektury forum.

Słucham głównie rocka, muzyki akustycznej, czasem jakieś disko ;) Początkowo myślałem o Hertz esk165, ale przestraszyła mnie natarczywa góra.
    Z góry dzięki za porady.
    Pozdrawiam
    Romek
    romekjagoda
    Level 10  
    A więc w wyniku braku odzewu i po intensywnej lekturze forum kupiłem w końcu pb es-6c i używany wzmak sony XM c-2000. Nie wiem czy to dobrze zagra, ale seria xm była wielokrotnie polecana na tym forum więc zaryzykowałem. Czy zna z Was ktoś ten wzmacniacz?
    Czy to dobrze zagra? Wiem, że teraz to już musztarda po obiedzie, ale Wasza opinia jako bardziej osłuchanych byłaby przydatna.
    Z góry dzięki.