Witam. Przypaliło mi się złącze zasilające płytę komputera, PC zaczął się wieszać. Wymieniłem wtyczkę i kolejny problem. XP chce się naprawić. Reset i nie może tego zrobić. Wkładam HDD do innego PC nie widzi partycji. Odpalam Partition Magic 8 i tu widzi pliki i partycje ale nie mają nazw. Formatuję C:\ w celu zainstalowania systemu i nadziei naprawy na stabilnym C:\
Instalator nie widzi partycji bo PM8 nie może jej nazwać z powodu jakiegoś błędu. Proszę o pomoc w odzyskaniu danych. Dysk 80GB seagate.
Dodano po 50 [minuty]:
Dodam że jeden komputer nie chce wystartować z tym dyskiem a drugi w widows chce go formatować...
Nie mogę tego zrobić bo mam tam wiele plików potrzebnych do pracy, nie mówiąc o pamiątkowych dokumentach z kilku lat...
Dodano po 4 [minuty]:
Dodam że jeden komputer nie chce wystartować z tym dyskiem a drugi w widows chce go formatować...
Nie mogę tego zrobić bo mam tam wiele plików potrzebnych do pracy, nie mówiąc o pamiątkowych dokumentach z kilku lat...
Instalator nie widzi partycji bo PM8 nie może jej nazwać z powodu jakiegoś błędu. Proszę o pomoc w odzyskaniu danych. Dysk 80GB seagate.
Dodano po 50 [minuty]:
Dodano po 4 [minuty]: