Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Potrzebny soft do BRC Sequent 56..

siwynr1 16 Jul 2008 18:00 6206 7
    siwynr1
    Level 2  
    Witam! Jak w temacie wie ktos gdzie moge znalesc dzialajacy soft do instalki BRC Sequent 56 wraz z kluczem programowym?? Bo kabelek juz mam i probowalem to zrobic na sofcie BRC Sequent i laczy sie bez problemu z tym ze wyskakuje komunikat ze do tej instalki musi byc soft brc sequent 56. Z gory wielki dzieki za jakies namiary. Pozdrawiam
    siwynr1
    Level 2  
    Dzieki wielkie za linka ale juz wczesniej gdzies zanalazlem ta paczke z softami lpg na rapideshare. A niewiesz przypadkiem gdzie moge znalesc gotowe mapy do instalki brc sequent 56 a konkretnie do auta bmw e36 328i. Problem polega na tym, ze mialem zle ustawiona instalke i po zakupie interfejsu do niej zaczalem sam przestawiac parametry az w koncu zaczalem ustawiac zupelnie nowa mape tzn ''krok po kroku'' bez uprzedniego zapisania w archiwum starej mapy i skonczylo sie na tym ze zastapilem stara mape nowa na ktorej auto chodzi o niebo gorzej!! I glownie problem jest w tym ze niemam czujnika MAP ktory jest niezbedny do wlasciwego wyregulowania tej instalki stad pytanie o gotowe mapy i naklepiej do tego auta. Z gory dzieki za jakakolwiek pomoc. Pozdrawiam
    virman
    Level 10  
    Witam - niestety nie działają juzte linki miałby ktoś soft do sequent56 z kluczem ?

Dzięki z góry.
    marcis
    Level 11  
    sequent56 z kluczem - tylko orginal z kluczem !!!!!!!!!!!!!!
    virman
    Level 10  
    well - już z czasem zdołałem się nieco dowiedzieć. Nabyłem kabelek do sq24 , rozebrałem i .. max 232 i parę zmyślnych circuitów - pewnie one wire albo coś. cały BRC.. well ale trzeba było się dowiedzieć:)
    TomaszRag
    Level 16  
    Witam,
    Kupiłem interfejs do BRC Sequent.
    Mam komputer Sequent 56
    Skąd można dostać soft do tej instalki?
    Czy, któryś z kolegów może go udostępnić?
    Pozdrawiam
    __Robert__
    Level 12  
    Jest udostępniony na stronie BRC