Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyj±tek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że ogl±dasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

problem z lamp± wyładowcz± EN61048 Z400

18 Lip 2008 12:37 3127 6
  • Poziom 12  
    witam mam problem z lamp± wyładowcz± gdy wymieniłem wszystkie czę¶ci na nowe to lampa zamiast ¶wiecić to mryga i nie chce zaskoczyć proszę o pomoc

    Proszę nie stosować ozdobników w temacie,
    temat zmieniony,
    And!
  • Poziom 27  
    Może łaskawie napiszesz chociaż jaka to lampa
  • Poziom 18  
    drops072 napisał:
    witam mam problem z lamp± wyładowcz± gdy wymieniłem wszystkie czę¶ci na nowe to lampa zamiast ¶wiecić to mryga i nie chce zaskoczyć proszę o pomoc


    W jakim urz±dzeniu. Jakie czę¶ci zostały wymienione i w jakim celu?
  • Poziom 12  
    w lampach chalugenowych wyładowczych EN61048 Z400 ZOSTAŁ WYMIENIONY kondensator polipropylenowy i układ zapłonowy niby parametry te same co na starym i dalej mruga wiec wymieniłem statecznik NAHJ 150w i dalej to samo to s± lampy Rx7s-24 150W/WDL OSRAM HQI-TS UVS
  • Poziom 18  
    SprawdĽ wszystkie elektryczne poł±czenia i podstaw inn± "sprawn±" lampę.
  • Poziom 12  
    w jakim sensie podstawić inn± sprawn± lampę skoro ja musze t± uruchomić oto foto tych lamp spalona i zamiennik lampy te same 2 rodzje z obudow± i z oddzielna obudow±

    problem z lamp± wyładowcz± EN61048 Z400 obudowa osobna

    problem z lamp± wyładowcz± EN61048 Z400
    zamienniki

    problem z lamp± wyładowcz± EN61048 Z400 lampa z obudow±
  • Poziom 18  
    Mówi±c lampa miałem na my¶li - Ľródło ¶wiatła czyli dwu-elektrodow± lampę wyładowcz±.

    Tu zamieszczam schemat:
    problem z lamp± wyładowcz± EN61048 Z400