Nigdzie na forum nie mogę doszukać się sterowników do centralki zenit JZ 2005 1.10.14 bo na starszym sterowniku wyświetla się błąd z wersją oprogramowania a w centralce mam właśnie taki. Jeżeli by ktoś posiadał wersję 1.10.14 to bardzo bym prosił.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over theremanio123 wrote:tak z ciekawości zapytam czy próbowałeś tego bo ja montuje Zenita od samego początku jego powstania i mi się to nie udało,dopiero po wgraniu aktualizacji:?:nowy soft skomunikuje się ze starym ale warto wgrać nowszy.
zbyszek2461 wrote:Jeżeli wszystko dobrze działa tylko chodzi koledze o spalanie to na pewno szkoda zachodu dla mnie natomiast najistotniejsze są osiągi bo uważam,że samochód powinien swoje spalić ale i powinien chodzić nawet lepiej od benzyny bo nic z powietrza się nie bierze, ale generalnie ( czy warto się bawić ?) przecież te centralki możemy sobie skonfigurować jak nam się podoba , kompensacje na temperaturę płynne przełączanie na gaz diagnostyka, dotrysk paliwa itd.itp. Ja już dawno zrezygnowałem z usług fachowców którzy to zakładali ale wyregulować nie potrafili. Wybór należy do kolegi czy przystosować się do ustawień gazu czy ten gaz przystosujemy do swoich potrzeb i wymagań.