Co to za skanery, że takie słabe? F4r33L zgadzam się z Tobą. Ten sprzęt wygląda jakby wyciągnięto go po 10 latach z jakiejś piwnicy.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereF4r33L wrote:Po zobaczeniu tak brudnego sprzętu odechciało mi się oglądać reszty... jak tak można
Maximoorg wrote:Kolega dostał sprawiedliwą ocenę - jeśli ktoś nie dba o sprzęt, to jak może wyglądać impreza?... Swoją drogą, dzięki Kolegom zacytowanym powyżej, przypomniało mi się określenie najbardziej tu pasujące:Ten sprzęt wygląda jakby wyciągnięto go po 10 latach z jakiejś piwnicy.
Maximoorg wrote:Co do tych skanerów, to jakie tam żarówki włożyłeś, że tego prawie nie widać?
Moderated By dj-MatyAS:
Po raz kolejny naruszenie p. 3.1.11. (10.2, 10.7, 12) Publikowanie wpisów nie zawierających merytorycznej treści, zawierających szkodliwe porady, porady nie będące próbą rozwiązania problemu oraz publikowanie identycznych wpisów następujących po sobie lub powtarzających informacje ujęte w toku dyskusji.
Ostrzeżenie.
Kismir wrote:Witam od ostatniego posta który napisałem na tym temacie minęły już 2 lata. Przez ten okres czasu zdobywałem nową wiedzę nowy sprzęcik oraz nowe doświadczenia ;D Teraz mogę przedstawić na czym pracuję:
[...]
Pozdrawiam
dj_stefan1 wrote:
dj_stefan1 wrote:Nie umiesz się czepić czegoś innego niż tylko kabli i usterek technicznych wszystko poza efektami diodowymi, belką i wzmacniaczami jest zrobione własnoręcznie i działa bez zarzutu wiec daj spokój.
dj_stefan1 wrote:Jest ważne że działa.
dj_stefan1 wrote:To że tobie się zdarzają usterki to nie znaczy że inni je mają.
PRAWDA!!!