Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Piecyk Junkers - leci zimna woda

michael0227 30 Jul 2008 15:57 7119 4
    michael0227
    Level 2  
    Witam wszystkich, szukam odpowiedzi na pytanie: mam junkers (nie znam modelu, nie sprawdzalem, nagla sprawa) po odkreceniu kranu następuje iskra, zapala się mały płomyk po czym po kilku sekundach gaśnie. od jakiegoś czasu był problem, kilka razy junkers potrzebował aby głowne palniki sie odpaliły, jednak dzisiaj żona dzwoni i mówi ze kicha, nie zapala sie. pojawia się mały płomyk po chwili gaśnie i brak palenie głównych palników!!!!!! czy to bateria?? a moze kontakt z serwisem??
    prosze o szybką odpowiedz i pozdrawiam
    11111olo
    Level 42  
    Z gazem nie ma żartów. Jeśli nie masz uprawnień to NIC NIE RUSZAJ tylko dzwoń po kogoś co się na tym zna i ma uprawnienia. Jak sam coś zrobisz - i do tego źle - to może dojść do zatrucia gazem lub czadem!
    michael0227
    Level 2  
    nie zamierzam niczego ruszac, jesli chodzi o zmiane baterii to jest to czynność indywidualna. Jednak czy jest to bateria czy coś poważniejszego
    11111olo
    Level 42  
    Czy ciężko opisać wszystko od początku do końca?
    Jak Ci leci woda z tej baterii?
    michael0227
    Level 2  
    jaka woda z jakiej baterii? Hmmm, problem trywialny rozwiązany w ciągu 10min, czadem sie nie zatrułem, nikogo nie zaczadziłem a na fachowcu zaoszczędziłem. Wymiana baterii (takie co energi w sobie mają)