Uruchamiam komputer po długiej nieobecności w domu, młodsze rodzeństwo twierdzi że używało go tylko do internetu, po ekranie powitalnym z wielkim napisem ZAPRASZAMY pokazuje się komunikat że nie można załadować ustawień osobistych, że błąd ten może być spowodowany brakiem uprawnień lub uszkodzonym kontem, następnie pojawia się kolejny komunikat o tym, że system będzie korzystał z tymczasowego konta (ogólnie to sama treść najprawdopodobniej była inna, ale nie sam sens uchwyciłem)
Bardzo zależy mi na przykład na spersonalizowanych programach, ale w szczególności na kontaktach z OUTLOOKa które zbierałem przez wiele lat i teraz nie wiem jak to odzyskać, mam nadzieję że nie powtórzyłem tematu i że droczy forumowicze pomogą mi w moim problemie.
Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź.
Bardzo zależy mi na przykład na spersonalizowanych programach, ale w szczególności na kontaktach z OUTLOOKa które zbierałem przez wiele lat i teraz nie wiem jak to odzyskać, mam nadzieję że nie powtórzyłem tematu i że droczy forumowicze pomogą mi w moim problemie.
Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź.