Witam fachowców na forum. Na wstępie chciałbym powiedzieć że, nie jestem zbyt mocny w telefonach GSM więc prosze o pomoc. Posiadam w/w telefon na sieć Plus i wczoraj podarowałem go bratu, z tym, że brat musiał ściągnąć sim-locka bo jest w Erze. Dzisiaj bracik poszedł do punktu i ściągnął blokade, ale.... no właśnie po zdjeciu blokady pojawił sie problem z zasięgiem tzn, telefonik bardzo często gubi zasięg i bardzo nie wyraźnie słychać przez ten telefon. Co może być problemem? Dodam, że przedtem czyli na Plusie działał bez zarzutów.
Dzisiaj rano postanowiłem sprawdzić imei, a tu szok, same zera. Czy istnieje taka możliwość, że przy ściągnięciu blokady wysypał sie imei? Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam.
Popraw temat, zapoznaj się z regulaminem.Następnej prośby nie będzie tylko post powędruje do kosza i ostrzeżenie.
mod.fischer8
Dzisiaj rano postanowiłem sprawdzić imei, a tu szok, same zera. Czy istnieje taka możliwość, że przy ściągnięciu blokady wysypał sie imei? Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam.
Popraw temat, zapoznaj się z regulaminem.Następnej prośby nie będzie tylko post powędruje do kosza i ostrzeżenie.
mod.fischer8