Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Motorola GP-600 Blokada radiotelefonu

MaT's 21 Aug 2008 10:10 4047 11
    MaT's
    Level 10  
    Cześć!
    Mam dwa radiotelefony Motorola gp 600 (wersje z klawiaturą), oba się włączają, ale tylko jeden z nich chce przejść w "tryb rozmowy" (tak mi się wydaje ;)). Przypuszczam, że ten jeden, z którym mam problem jest chyba zablokowany (możliwe, że ktoś się nim bawił, no i zepsuł :P ). Stąd moje pytanie, czy ma ktoś instrukcję do tej motoroli, albo czy ktoś wie jak zresetować ten radiotelefon?
    Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję.

PS. Jeśli trafiłem do złego działu to proszę o przesunięcie.
    Tak to wygląda.
    Motorola GP-600 Blokada radiotelefonu

Proszę zmienić tytuł na zgodny z regulaminem.
    Proszę pliki graficzne zamieszczać na serwerach elektrody (funkcja Dodaj obrazek)
    Nie kasować wpisu ! /c2h5oh/

Przepraszam, już zmieniam...
    yes2mike
    VIP Meritorious for electroda.pl
    Cześć.

A jakie są konkretne objawy ? Co się świeci, czy coś pika, czy nadaje itp.
    MaT's
    Level 10  
    Ten działający może wszystko, a w tym drugim klawiatura działa, itp. , ale właśnie nie nadaje ani nie odbiera. Nie można w ten tryb wejść (mowa o tym trybie, w którym oczekując słychać trzeszczenie). Tak jak napisałem na klawiaturze można wybierać numery, teoretycznie wszystko.
    yes2mike
    VIP Meritorious for electroda.pl
    Niekoniecznie brak.
    Po włączeniu co wyświetlacz (w obydwu) pokazuje ?
    lukashb
    Level 39  
    Z tego co piszesz, oba są w trybie trunk. Aby z niego zejśc ustaw ostatni kanał pokrętłem. Powinny się zapalic kreski przez całą dł. wyświetlacza o tak - - - - - - - - i powinna przejsc w konwencjonalny system. Piorun ot nie piorun ;) to szukanie kanału do zalogowania. To tak w skrócie, ostatnio miałem GP600 (kupiłem dla siebie, już licencjonowany jestem) i obie miały blokadę, że brak konwencjonalnego trybu. Pozdrawiam
    MaT's
    Level 10  
    Dzięki za odpowiedź, jednak tk jak piszesz kręcę pokrętłem, ale nic się nie dzieje. :( Znaczy s pojawią się kreski i po pewnym czasie znikną i znowu na jednym 23 , a na drugim 21 . Można coś z tym zrobić ??
    PS. Ma ktoś może instrukcję do tego, pobawiłbym się trochę jeszcze z tym. ;)

Odkryłem pewną rzecz, ale nie wiem co to jest i czemu służy.
    Pokazują się dziwne losowe liczby.
    To może dodam filmik.
    Attachments:
    MaT's
    Level 10  
    Nie mam czym programować. :(
    No ale dzięki za odpowiedź.

A wystarczy zrobić kabel? Jak tak to prosiłbym o schemacik i wyjaśnienie go. :P
    MaT's
    Level 10  
    Jeszcze jedno pytanie :P
    Czy da się rozmawiać bez tego trybu??
    green33

Level 31  
    MaT's wrote:
    Nie mam czym programować. :(
    No ale dzięki za odpowiedź.

A wystarczy zrobić kabel? Jak tak to prosiłbym o schemacik i wyjaśnienie go. :P

Przycisk SZUKAJ na Elektrodzie czyni cuda...

m.