Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Miga i wyłącza się Blaupunkt Madeira cd27 w Hyundai Accent

unreal1986 05 Wrz 2008 23:03 1300 2
  • #1 05 Wrz 2008 23:03
    unreal1986
    Poziom 9  

    Z góry dziękuje za pomoc. Mam taki problem, że zmieniłem sobie radio w aucie (z fabrycznego Hyundai na Blaupunkt 4x45watt),zmieniając przy tym fabryczną kostkę na kostki iso. Głośniki zostały fabryczne. Problem polega na tym, że gdy podkręcę bardziej moc radio zaczyna migać,a dodając więcej mocy resetuje się. Nie sprawdzałem tego radia wcześniej,więc nie wiem czy problem tkwił już w nim,czy coś źle podłączyłem. Tamto fabryczne mimo dużo słabszej mocy grało jednak głośniej,a tu nie mogę wykorzystać nawet 50% mocy. Gdzieś wyczytałem,że może to być wina słabego zasilania,albo zamieniłem kanały przy którymś głośniku. Jednak ustawiałem radio na każdy z 4głośników i na każdym jest ten sam problem. Jeszcze raz dziękuję za pomoc. Pozdrawiam

    0 2
  • #2 06 Wrz 2008 13:09
    kris-644
    Poziom 21  

    Witam.Mase z kad wziales - w hundai'ach pociagnij osobna mase bo pewnie masz z anteny i dlatego tak sie dzieje.
    Pozdr.

    0
  • #3 06 Wrz 2008 14:44
    unreal1986
    Poziom 9  

    Nie wiem skad moze byc masa,niestety nie zaglebialem sie glebiej w dojscia przewodow, po porstu przerobilem kostke. Tak chyba bede musial zrobic,ze podciagne mase i zasilanie bezposrednio od akumulatora.
    Dzieki

    Dodano po 1 [godziny] 14 [minuty]:

    Dzięki Kris !!! Winę ponosiła MASA. PZDR

    0
  Szukaj w 5mln produktów