Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Philips 32PW 95010/01- brak treści obrazu.

rema 11 Wrz 2008 21:53 1140 7
  • #1 11 Wrz 2008 21:53
    rema
    Poziom 27  

    Witam. Jak w temacie, WN startuje widać powroty jak zwiększe SCREEN(zielonkawy obraz z poziomymi kreskami). Wzmacniacze wizyjne mają zasilanie 204V. Brak obrazu również na AV. Co może być nie tak, na co stawiać?. Jakie schassis tam siedzi, bo nic nie znalazłem na elektrodzie co do tego modelu. Dziękuje i pozdrawiam.

    0 7
  • #2 11 Wrz 2008 22:08
    rob.plrtv
    Poziom 15  

    A sprawdzałeś kineskop?,bardzo często padają pozdrawiam.

    0
  • #4 12 Wrz 2008 00:45
    rema
    Poziom 27  

    Witam i dziekuje za zaiteresowanie. Dodam że brak pilota i nie znam życiorysu tego tv. Jak sprawdzić czy kinol jest dobry? Lisku co do niemieckiego, to nie znam języka. A bez pilota orginalnego, to problem będzie- https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic276875.html - jeżeli oto biega. Tak? Chociaż zadziałał mi uniwersalny. Czy on wystarczy. Pozdrawiam.

    0
  • #6 12 Wrz 2008 01:40
    rema
    Poziom 27  

    Witam. Całkiem możliwe że np. po burzy itd. Postaram się sprawdzić co się da. Dzięki.

    0
  • #7 15 Wrz 2008 23:23
    rema
    Poziom 27  

    Witam. Nie potrafie pobrać schematów, coś jest nie tak "lisku". Pozdrawiam.

    0
  • #8 02 Paź 2008 22:45
    rema
    Poziom 27  

    Dziękuje i zamykam temat. TV wrócił do właściciela nadal uszkodzony. Pozdrawiam.

    0