Witam Was, jestem Wiktor i jak widzicie jestem nowy na Waszym forum, mam jeden niewielki problem, mianowicie- mam w biurze ksero sharpa i traf chcial, ze to ja musze sie zajmowac obsluga wszystkich urzadzen biurowych, choc niemam baledego pojecia o takich rzeczach, potrzebuje pomocy, to ze wciaganie papieru to blad fabryczny juz wiem, sprubuje cos z tym zrobic, zeby zredukowac wystepowanie do mozliwego minimum, a teraz cos odnosnie instrukcji obslugi, tzn opisu infoarmacji wyswietlanych na panelu, od pewnego czasu na panelu widnieje czerwony obrazek czlowieczka(?!) nad iloscia kopii kserowek, sprawdzalem wszystko nie wiem co to moze oznaczac , jesli moglibyscie podeslac mi instrukcje obslugi, lub chociaz powiedziec mi co z tym zrobic, i o czym ten znaczek informuje bylbym bezgranicznie wdzieczny:) , z gory dziekuje!
Wiktor...
ps jesli juz gdzies byl taki temat to sorki... pozdrawiam
Witam na Forum. Proszę uważnie przeczytać Regulamin . Tym razem temat poprawiłem. rys57
Wiktor...
ps jesli juz gdzies byl taki temat to sorki... pozdrawiam
Witam na Forum. Proszę uważnie przeczytać Regulamin . Tym razem temat poprawiłem. rys57