Witam mam taki problem, ponieważ zepsuła i się linka od silniczka sterującego szybą. Nigdzie nie mogę dostać takiej linki więc postanowiłem ją sam wymienić,na inna. I kupiłem w sklepie zwykłą rowerową linkę. Tylko że ona z jednej strony jest zakączona oryginalnie, a z drugiej strony trzeba ją samemu jakoś zablokowac. I oto mi własnie chodzi w jaki sposób zakonczyć tą linke żeby nie puściła?
Dobra z tym sobie poradziłem wziełem nakrętkę od szprychy rowerowej i ją zagniotłem. Lecz mam drugi problem ponieważ gdy właczam szybę silniczek chodzi lecz zaraz staje ,ponieważ linka sie miażdży i nie wiem co dalej mam robić? Nie wiem jak to się dzieje że talinka spada czy gdzięs sie zaczepia. Nie mam już koncepcji co z tym robić
Dobra z tym sobie poradziłem wziełem nakrętkę od szprychy rowerowej i ją zagniotłem. Lecz mam drugi problem ponieważ gdy właczam szybę silniczek chodzi lecz zaraz staje ,ponieważ linka sie miażdży i nie wiem co dalej mam robić? Nie wiem jak to się dzieje że talinka spada czy gdzięs sie zaczepia. Nie mam już koncepcji co z tym robić