Witam.Mam problem z podłączeniem samsunga x520 z komputerem.Po podłączeniu do komputera wykrywa mi go jako "USB Device" po czym instaluje samsung pc studio,ustawiłem w tym programie aby łączył się przez USB ale nie chce się połączyć.Próbowałem wieloma innymi programami i nic.Podejrzewam że muszę mieć sterowniki do samsunga x520 a nie do kabla , dopiero wtedy łączyć się. Sęk w tym że szukałem na elektrodzie sterowników i nie znalazłem do x520(ściągnąłem do x660 ale pisało że nie znaleziono sterowników),na necie pisze że wystarczy program PC studio i że on instaluje sterowniki , ale u mnie on nie łączy się.Na stronie samsunga tez nic nie ma (jedynie PC studio,ale to już mam).Już sam nie wiem co robiĆ z tym złomem jakoś sony ericsson łączył się u mnie bez problemu.Dodam że nie wiem czy mam kabel DSU-6 czy DSU-9 pisze tylko na nim żę jest do SGH D500.Ale skoro go komp wykrył to kabel chyba pasuje.Może prez irdę da się połączyć? bo niektórzy piszą że z drugim telefonem sie nie połaczy ale kompem się połączy a inni że irda tylko do wizytówek.Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.