Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Nie działa sterownik zamka centralnego BX30

lluis 23 Sep 2008 18:14 6691 2
    lluis
    Level 2  
    Kupiłem sobie sterownik zamka centralnego BX30 i zamontowałem go dzisiaj i mi nie działa, moje auto to golf 3 z fabrycznym zamkiem centralnym pneumatycznym, zgodnie ze schematem w instrukcji (sterowanie plusem) podpinam przewody biały czyli zamykanie pod przewód popielaty w drzwiach, a przewód biało/czarny otwieranie pod przewód zielony w drzwiach i nic. podpinałem też miernik pod te kable i jak naciskam na pilocie odpowiednie przyciski zamknij lub otwórz to słychać cykania przekaźnika w sterowniku jednak nie pojawia się napięcie na tych przewodach podpiętych, w sterowniku mam ustawiona zworkę na polaryzację plus. i nic, zero reakcji, prosiłbym bardzo o jakąś pomoc z tym zagadnieniem będe bardzo wdzięczny, może jeszcze trzeba jakiś przewód podpiąć żeby to działało albo go jakoś skonfigurować. nie mam pojęcia
    poniżej zamiszczam schemat zgodnie z którym podpinałem. więcej przwodów nie podpinałem tylko te 4 kable, czerwony, czarny, biały io biało/czarny

Nie działa sterownik zamka centralnego BX30
  • Helpful post
    Anonymous
    Level 1  
    lluis
    Level 2  
    Dzieki sharp, teraz juz działa, właśnie barkowało podlączenia tych dwóch przwodów...

pozdrawiam