Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

chrysler voyager 2,0 b 1998r migajace diody

kosiu74 26 Sep 2008 14:10 3923 4
Relpol
    kosiu74
    Level 2  
    Witam, moze kto wie....
    na pulpicie sterowania zczeły mrugac mi diody od klimy i nadmuchu, wyczytałem ze powinno sie zrobic kalibracje i jest ok. Ale nadal migaja....czyli albo cos zle robie lub jest jakis babol i kalibracja niczego nie zmieni..... błagam pomocy!!!!!
  • Relpol
    karolrak
    Level 18  
    Jak robisz tą adaptacje?
  • Relpol
    kosiu74
    Level 2  
    Przekręcić kluczyk, nawiew na szybę, Nadmuch na max, przycisnąć i przytrzymać kilka sekund skrajne przyciski w poziomie,
    Drugi test to samo ale skrajne przyciski w pionie........w jednym modelu ten sposob zadziałał a u mnie niestety nie ...
    tomaszek50
    Level 2  
    U mnie też to nic nie dało .A przekaźnik jak dam na krótko to klima działa. Byłem w serwisie a tam nie mogli się połączyć z panelem i postraszyli kosztami .Co robić ? Ma ktoś radę na nasz przypadek?
    cavalier1
    Level 1  
    u mnie działa tylko cześciowo, za to wycieraczk tylna chodzi jak chce i kiedy chce. Przy włączonych kierunkowskazach wycieraczki przednie tez szaleja, bylem u elektryka, ale tylko bardzie popsul(za 110zl) ma ktos jakis pomysl. Druga sprawa, to standard, 2000 obrotow i spadek mocy, bardzo prosze o pomoc, chrysler voyager 1997 2.5 tdi