Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.
    Afcht
    Level 30  
    Witam, posiadam na laptopie Windows 98 i moje pytanie jest takie: czy istnieje możliwość zainstalowania nakładki żeby Windows 98 wyglądał tak samo jak Windows XP?
    Bullseye
    Level 27  
    Pytaniem jest tylko po co tak udany system marnowac zeby tylko i wylacznie wygladal "ladniej" (win98 wyglada wrecz wysmienicie). I pamietaj ze jak laptop ma win98 to pewnie nie jest najszybszy wiec instalowanie takich nakladek czesto moze spowodowac ociezale dzialanie systemu.
    zetdeel
    Level 39  
    Bullseye wrote:
    Pytaniem jest tylko po co tak udany system marnowac zeby tylko i wylacznie wygladal "ladniej" (win98 wyglada wrecz wysmienicie). I pamietaj ze jak laptop ma win98 to pewnie nie jest najszybszy wiec instalowanie takich nakladek czesto moze spowodowac ociezale dzialanie systemu.

Spowoduje większe użycie procesora i co za tym idzie - szybsze "zżeranie" baterii.
    kaem
    Level 28  
    To ja mam pytanie odwrotne: jak sprawić, by w XP zamiast "popularnych zadań" wyświetlały się jedynie "webowe" właściwości zaznaczonych plików (czyli tak jak w 9x/ME)?
    Afcht
    Level 30  
    Czy jest coś takiego żeby mienić pasek startu z standardowego na viste ? w Windows 98