Potrzebuję rzucić na ścianę STATYCZNY wzór składający się z mniej lub bardziej losowo ułożonych białych punktów. Idealnie do tego nadaje się projektor komputerowy, ale ma on kilka wad: jest drogi, duży i energożerny. Ja potrzebuję czegoś taniego, zasilanego z 12V, o niezbyt dużych rozmiarach. No i ważna rzecz, te białe punkty muszą być w miarę widoczne w ciągu dnia w zwykłym pomieszczeniu, a nie tylko w ciemności. Próbowałem już ze starym rzutnikiem do bajek dla dzieci, ale jego jasność jest za niska, a obraz za mały. Potrzebuję jaśniejszego obrazu o większej przekątnej. Możecie coś zaproponować? Czy coś takiego będzie lepsze: http://www.allegro.pl/item445959353_hit_efektowny_projektor_dyskotekowy_flower_w_wa.html
? Oczywiście musiałbym w tym dyskotekowym rzutniku wymienić żarówkę na taką na 12V, ale to chyba nie problem.
Próbowałem też z wskaźnikiem laserowym, ale musiałbym chyba mieć 1000 takich wskaźników albo jakiś układ rozczepiający promień na siatkę wielu wielu punktów.
Pomóżcie proszę
? Oczywiście musiałbym w tym dyskotekowym rzutniku wymienić żarówkę na taką na 12V, ale to chyba nie problem.
Próbowałem też z wskaźnikiem laserowym, ale musiałbym chyba mieć 1000 takich wskaźników albo jakiś układ rozczepiający promień na siatkę wielu wielu punktów.
Pomóżcie proszę