Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Schematu wyprowadzeń ze wzmacniacza BOSE

ocinus 11 Oct 2008 14:47 19074 4
    ocinus
    Level 2  
    Witam koledzy mam problemik, a przeszukałem już wszystko na ten temat
    Mam radyjko Concert CD u siebie w aucie i zakupiłem sobie ori wzmacniacz i subwoofer Bose i teraz jest problem z podłączeniem wzmacniacza ponieważ instalacja nie jest wyposażona w kable do podłączenia tego zestawiku. Jak poprowadzić kable od radia wiem i jest o tym dużo ale nigdzie nie mogę znaleźć jak poprowadzić kable od wzmacniacza. Niektórzy piszą tylko że ta kostka co wychodzi ze wzmacniacza ma wiele kabli i nikt tego jeszcze nie rozpracował. Wiem że ten system działa dobrze tylko jak jest cały ale ja chcę tylko tylne głośniki podłączyć pod wzmacniacz i suba, a z przodu będą napędzane z radia. Wzmacniacz to BOSE AMP ASSY 5630 gwizdanie
    Oto wzmacniacz

Moderated By Tomek Włodarczyk:

Jako, że szukasz cyt.: "Schemat wyprowadzeń" przenoszę do odpowiedniego podforum. Uwaga! tutaj nie udzielamy żadnych porad serwisowych. Zmieniłem też tytuł z: "Schemat wyprowadzeń ze wzmacniacza BOSE Pomocy." Reg. p. 11 [TW]

ocinus
    Level 2  
    Nie mogłem zmienić wcześniejszego posta więc piszę drugiego mianowicie Koledzy znalazłem kabelek do mojego suba ale mam dylemat czy wtyczki jakie są w tym kabelku od strony radia będą pasowały do concerta cd tzn. czy te kostki co widać to mini iso i podłączenie do radia będzie bez problemowe.
    Oto kabelek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Witam koledzy w końcu znalazłem opis wtyczki do wzmacniacza Bose na 32 piny i tu moja prośba jak by ktoś opisał jak połączyć kable z wtyczki od radia z tym wzmacniaczem (radio to CONCERT CD, a wzmacniacz jest razem z subem jaki był instalowany w kombi). Dokładnie chodzi o to jaki pin z radia połączyć ze wzmacniaczem i z jakich pinów wzmacniacza wychodzą sygnały na głośniki i suba.Jestem laikiem w tych sprawach i nie wiem jak dobrze połączyć radio i wzmacniacz. Pozdrawiam.
    Oto stronka z opisaną wtyczką wzmacniacza. http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl...3Dorg.mozilla:pl:official%26hs%3D0Yv%26sa%3DG
    alan78
    Level 12  
    Witam, czy rozwiazales juz problem wyprowadzen z kostki wzmacniacza?
    Mam podobny dylemat, mam wzmacniacz BOSE ( lancia lybra ) zamierzam zamontowac go w samochodzie ktory nie mial wczesniej wzmacniacza ale jak rozpracowac piny wtyczki ?