Witam, mam nową lodówkę Hoover z systemem NoFrost. Zmierzyłem w niej temperatury i okazuje się przy ustawieniu zalecanego przez producenta zakresu na regulatorze temperatury na 5 (skala 1 do 7) na górnej półce mam +12 st.C, aż do +8 na niższych półkach.
W opisie urządzenia na stronie internetowej jest informacja, że w komorze zerowej powinna być temp. ok. 0 st.C u mnie jest +8.
Natomiast w bardzo ubogiej instrukcji obsługi nie ma nic na temat temperatur. Przy ustawieniu regulatora temp. na 1 jest na górnej półce +10 st.C w komorze zerowej +7 st.C.
W zamrażarce temperatura jest OK (-20st.C)
Mam pytanie jaka powinna być właściwa temperatura w chłodziarce:?:
Mierzył ktoś temeratury w swoich chłodziarkach:?:
Proszę podać wyniki pomiarów.
Czy to jest powód aby ją reklamować
Na podstawie czego:?: W instrukcji nie jest nic napisane ani o temperaturze ani o komorze zerowej
W opisie urządzenia na stronie internetowej jest informacja, że w komorze zerowej powinna być temp. ok. 0 st.C u mnie jest +8.
Natomiast w bardzo ubogiej instrukcji obsługi nie ma nic na temat temperatur. Przy ustawieniu regulatora temp. na 1 jest na górnej półce +10 st.C w komorze zerowej +7 st.C.
W zamrażarce temperatura jest OK (-20st.C)
Mam pytanie jaka powinna być właściwa temperatura w chłodziarce:?:
Mierzył ktoś temeratury w swoich chłodziarkach:?:
Proszę podać wyniki pomiarów.
Czy to jest powód aby ją reklamować

Na podstawie czego:?: W instrukcji nie jest nic napisane ani o temperaturze ani o komorze zerowej