Mam laptopa hp nx7400 - system Win XP Home od ponad 2 lat działał bez problemu. Ok tygodnia temu zaczynał się strasznie mulić. Pomyślałem, że to po ostatnich aktualizacjach i że ogólnie to już czas na format bo czyszczenie nic dnie dało. Programów cała masa a defragmentacji też nie robiłem.
Cały czas miałem 100% użycie procesora, zrobiłem przywracanie systemu (po uprzednim formacie całej partycji) i niestety nadal to samo. Zrobiłem więc jeszcze raz formacika i stawianie sys i w tej chwil system jest postawiony na czysto z płyt HP i nadal coś muli w okolicach 20% zużycia gdy działa tylko taskmgr.exe? A może laptopa zajechałem, coś się przepaliło i teraz ma takiego muła? Poniżej logi - z góry dziękuje. (norton i google task bar jest wgrywany domyślnie do laptopow przez HP)
Poniżej zamieszczam logi z hijack i combofix (wg mnie są czyste)
O to zrzut ekranu zaraz po reinstalce z płyt HP
Wszelkie logi proszę zamieszczać tak jak ja to uczyniłem.
Proszę przeczytać i stosować...
Ogłoszenie: Wklejanie zdjęć.
Następne naruszenie tego punktu to automatyczne skazanie się na uzyskanie ostrzeżenia....
[K!lleR]
Cały czas miałem 100% użycie procesora, zrobiłem przywracanie systemu (po uprzednim formacie całej partycji) i niestety nadal to samo. Zrobiłem więc jeszcze raz formacika i stawianie sys i w tej chwil system jest postawiony na czysto z płyt HP i nadal coś muli w okolicach 20% zużycia gdy działa tylko taskmgr.exe? A może laptopa zajechałem, coś się przepaliło i teraz ma takiego muła? Poniżej logi - z góry dziękuje. (norton i google task bar jest wgrywany domyślnie do laptopow przez HP)
Poniżej zamieszczam logi z hijack i combofix (wg mnie są czyste)
O to zrzut ekranu zaraz po reinstalce z płyt HP

Wszelkie logi proszę zamieszczać tak jak ja to uczyniłem.
Proszę przeczytać i stosować...
Ogłoszenie: Wklejanie zdjęć.
Następne naruszenie tego punktu to automatyczne skazanie się na uzyskanie ostrzeżenia....
[K!lleR]