Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

jaki wzmacniacz-amplituner stereo do 300 zl z pilotem?

Thanan 23 Oct 2008 00:33 2232 5
    Thanan
    Level 11  
    Tak jak w temacie, poszukuje czegoś takiego z pilotem, chce żeby to był jakiś dosyć mocny wzmak. najlepiej z radiem i RDSem, ale niekoniecznie.
    Aha, i co powiecie o takich dwóch produktach:
    AKAI aa 49
    KENWOOD KR-A5060
    Thanan
    Level 11  
    Przeniesc temat to odrazu kazdy potrafi, ale zeby odpowiedziec to juz ciezko. To forum to powinno sie nazywac ZAL.PL!!!
    Pablo1964
    Moderator
    A poszukać jeszcze ciężej, prawda? Było już tyle wątków na ten temat, ile razy można wciąż pisać to samo?
    Thanan
    Level 11  
    sory bardzo wpisywalem jakos w google firmy i te modele i nic raczej nie ma, a tym bardziej opini uzytkownikow. Nie ma sensu, kazdy tylko umie napisac, wujek google ci pomoze albo podobne brednie, kiedys kuzyn tez chcial kupic wzmak w podobnej cenie szukalem i tez nie znalazlem nic. Pozdro dla wszystkich
    Pablo1964
    Moderator
    Miałem na myśli poszukanie na naszym forum. Nie dalej jak dziś widziałem rozbudowany wątek nt. wzmacniaczy Kenwooda. Zachęcam także do przejrzenia naszej giełdy.
    Thanan
    Level 11  
    hehe, przeszukalem forum i nic nie bylo o tym kenwoodzie. Mam okazje go kupic za 200 zl z pilotem uniwersalnym, dzial podglaszanie i wlaczanie, wiec dobre i to. Opyla sie?