Wrzuć do uFS te sterowniki mi pomogło.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereadas2 wrote:Jaki kabel używacie do 6280? tzn pinowybo mam problem z tym modelem na kablu 7 pin
bb5king 1.08
Inne modele np 5300 3110 bez problemu
adas2 wrote:Jaki kabel używacie do 6280? tzn ilopinowybo mam problem z tym modelem na kablu 7 pin
bb5king 1.08
Inne modele np 5300 3110 bez problemu
michael20szydl wrote:Koledzy dostałem przed chwila maila od sprzedawcy bb5kinga także uwaga skoro rozsyłają coś jest na rzeczy:
Witam,
Prosimy o nieuruchamianie wersji BB5Kinga v1.09/1.08 – uszkodza on Pkeya !!!! Najwyzsza bezpieczna wersja jest v1.07 !
fashiongsm wrote:Please don't use bb5king 1.08/1.09 Maybe it's too late but even I get this info only today. I must say 1.08 and 1.09 is updates made not by me, last version which I create is 1.07 and please use only this version I never want kill p-keys - this move is from other ppl from bb5king team. 1.08 and 1.09 I deleted from server because this killing JAF p-keys and other smart-card connected to computer so plese don't download this SW from other places and use only 1.07 (Originally Posted by Cinek)
drakula1235 wrote:a ja miałem wersje 1.08 ale po tym komunikacie dałem na 1.07 i mam coś takiego usage card mam 0% to znaczy że mam boxa uwalonego??
jeśli tak niemam szczęścia gdyż box mam od 2 dni :/
Quote:Starting Card UPDATE...
......................................................................................................
11:21:57.890 JAF dongle init complete
Quote:Witam,
Prosimy o nieuruchamianie wersji BB5Kinga v1.09/1.08 – uszkodza on Pkeya !!!! Najwyzsza
bezpieczna wersja jest v1.07 !
Samo uruchomnieni wersji v1.08/v1.09 wiazac sie bedzie z uszkodzeniem klucza !!!!
Z pozdrowieniami,
Zespół serwisu Multi-Com.pl
Quote:
Jeżeli uruchamiali już Panstwo wersje v1.08/1.09 proszę spróbować dokonac updatu Pkeya poprzez oprogramowania JAFa; Jeżeli karta aktualizuje się normalnie prosimy o uzywanie starszej wersji. Jeżeli wystepuje blad JAF Ininti dongle failed prosimy oczekiwac na rozwiązanie problemu.
Deny81 wrote:panowie nie wiem co jest u mnie ale nie moge włączyc programu bb5kinga. nie używałem wyższych wersji 1.08/1.09 tylko raz aktualizowałem p-keya ale przez jafa i on chodzi bez problemu a bb5 kinga wogule nie moge włączyć. mam info :
please insert card updated by bb5box/jaf
Dodano po 16 [minuty]:
okej mam odpowiedx. po aktualizacji p-keya jafem nie moge kożysteć już z wersji 1.07 tylko wyższych wiec chcę czy nie musze narazić się na ubicie p-keya jeśli dobrze przeczytałem przestrogi o ubijaniu dongla przez tą wersje..
drakula1235 wrote:Mam pytanie bb5box z bb5 king posiadam od piatku i mam pytanie czy box bb5box oraz ufs maja byc podlaczone osobno do komputera czy trzeba je polaczyc np. kablem sieciowym??