Kupiłem kit z AVT w wersji z płytka dokumentacją i elementami. Układ zmontowałem, sprawdziłem poprawność wykonania i uruchomiłem układ. I tu właśnie pojawiają się schody. Po włączeniu układu nic się nie dzieje. Napięcie zasilania ma właściwą wartość we wszystkich punktach układu. Do wyświetlacza też dochodzi. Wykonałem poprawki w układzie o których była mowa w erracie ale nic się nie dzieje.
Mam pytanie do kogoś kto się zna na takich urządzeniach albo ma ten kit.
Czy układ uP dołączony do kitu jest zaprogramowany?
Jak powinien się zachować układ po dołączeniu zasilania?
Jak kupiłem kit to nie miałem dołączonej płytki do programatora na LPT. W instrukcji jest napisane że powinien być dołączony do kitu.
Teraz mam problem do bez programatora nie mogę uruchomić kitu, pod warunkiem że nie jest zaprogramowany.
Proszę poradźcie mi co mam zrobić, jestem bliski rozpaczy.
W plikach załączonych są zdjęcia układu po zmontowaniu. Wyświetlacz dla wygody połączyłem tasiemką.
Mam pytanie do kogoś kto się zna na takich urządzeniach albo ma ten kit.
Czy układ uP dołączony do kitu jest zaprogramowany?
Jak powinien się zachować układ po dołączeniu zasilania?
Jak kupiłem kit to nie miałem dołączonej płytki do programatora na LPT. W instrukcji jest napisane że powinien być dołączony do kitu.
Teraz mam problem do bez programatora nie mogę uruchomić kitu, pod warunkiem że nie jest zaprogramowany.
Proszę poradźcie mi co mam zrobić, jestem bliski rozpaczy.
W plikach załączonych są zdjęcia układu po zmontowaniu. Wyświetlacz dla wygody połączyłem tasiemką.