Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Ferguson 3018SE -> Lista kanałów

maly_elektronik 29 Oct 2008 16:20 6116 9
    maly_elektronik
    Level 23  
    Witam :)
    Jestem posiadaczem Fergusona 3018SE wszystko pięknie było do ostatniego razu :(
    Wrzucałem do dekodera odpowiednie klucze i wszystko szło pięknie niestety od jakiegoś czasu zmieniła się częstotliwość HBOx itp i nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedniej działającej listy :( Tak samo od niedawna juz nie mogę oglądać Discovery Science i Discovery "jakieś tam" :(
    Niestety jak wyszukałem ręcznie kanałów to są strasznie porozrzucane a nie mam zbytnio czasu i ochoty na zabawę w edycje listy :( Czy posiada ktoś może taką listę do ww dekodera :?: Wystarczy mi tylko i wyłącznie polsat cyfrowy i wszystkie kanały na jego pakiecie wraz z bajkami
    LeDy
    Level 43  
    A ile trwa przesunięcie kilku brakujących programów na odpowiednie miejsce listy lub na listę?
    martinus83
    Level 11  
    Witam!!!
    Chciałem troszke uzupełnić kanałymw swojej cyfrówce i nie moge znaleźć dokładnych parametrów kanałów polsatu cyfrowego w internecie jak znajduje to tylko główne parametry takie jak w tym linku http://www.hdtv-sat.eu/zap_kino_polska.htm a do wpisania ręcznego potrzebnych jest wsumie 5 parametrów:
    satelite - Hotbird
    częstotliwość - danego kanału którą też znam
    Video PID - tego parametru szukam
    Audio PID - tego parametru szukam
    PCR PID - tego parametru szukam

Gdzie ja bym mógł je spotkać może mocie już jakieś linki,
    Zgóry dzieki wielkie pozdrawiam
    martinus83
    Level 11  
    dużo znalazłem programów, ale brakuje mi jeszcze:
    Cinemax , cinemax2, Zone europa, Foxlife, e!, i wpisywałem parametry z tych stron co mi podaliście i bez zmiany nie ma obrazu ani głosu jedynie co się pojawiło to tylko sygnał siła i jakość kanałui. ale czemu brak jest obrazu, czym to jest spowodowane?
    marekj31
    Level 22  
    Quote:
    od niedawna juz nie mogę oglądać Discovery Science i Discovery "jakieś tam"

te kanały już też nadawane są tylko w N3.pozdr.