Elektroda.pl
Elektroda.pl
X

Search our partners

Find the latest content on electronic components. Datasheets.com
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Dziwny problem z TomTom ONE 3rd

Br0k3R 29 Oct 2008 23:27 2631 2
  • #1
    Br0k3R
    Level 18  
    Witam!

    Mam dziwny problem z tomtomem - dostałem od znajomego dwie sztuki z wbudowaną pamięcią 1GB. Wgrałem mapy Eastern Europe 7 i na obu działało (aktywowałem itd.) ale znajomy potrzebuje również mapy Niemczech i tu zaczyna się problem. Próbowałem wgrać:

    Western_Europe_1GB_720.1802_Without_Voices
    725_1905_DE_AT_CH_and_Eastern_Europe



    i jeszcze kilka innych i za każdym razem wywala: "Nie znaleziono map!". Co dziwniejsze po ponownym wgraniu Eastern_Europe_7 wszystko chodzi.

    Ma ktoś jakiś pomysł?

    dodam jeszcze, że mam na nawigacji softa 7.166. ttsystem robiłem tymi patcherami które były z mapą w paczce oraz tymi, którymi robiłem tą mapę która działa. Meta.txt(*.dct) nie wygenerowałem, bo zawsze robię to po wgraniu map, odpalam tomtoma i spisuje serial no. do generatora, a teraz nie mam jak, bo nie mam dostępu do menu z racji "Nie znaleziono map!".

    Moderated By marek216:

    Elektroda to nie warez. Piratom nie pomagamy. Za złamanie regulaminu oraz ustaleń obowiązujących w dziale "nagradzam" ostrzeżeniem oraz miesięczym zwolnieniem z pisania na forum.

  • #2
    Freddy
    Level 43  
    Kup oryginał, a nie pirata to zadziała !
  • #3
    marek216

    Level 43  
    Temat uważam za wyczerpany.