KX- F 120/120 B - to jest stary typ Panasonica na papier termiczny ,
i kasetę .
Instrukcji obsługi chyba nie mam ,jak już to wywieziona na działkę bo już sie z nimi nie mieściłem w domu a na codzień nie są potrzebne .
Możę mogę coś podpowiedzieć ???
Ja raczej preferowałem osobiste notatki z dane go modelu ,(pisane ręcznie)
z tego mam , mogę posłąć faksem
KX- F 120/120 B - to jest stary typ Panasonica na papier termiczny ,
i kasetę .
a ze tak spytam, co jest w tej kasiecie, jesli fax drukuje na papierze termicznym?
mam pytanie od klienta o "czarny toner do KX-F120B, KX-F130 i KX-130F" i nie chce sie z niego wysmiewac, jesli sam nie znam tych urzadzen...
MS
oba w/w faxy sa na papier termiczny(w takim wypadku jedynym materiale ekspolatacyjnym jest papier).
Twoj klient zapewne kieruje sie objawami(przy wydruku i kopiowaniu wychodza biale kartki) i daltego nie znajac zasady działabia tych faxow prosi cie o toner. W rzeczywistosci ma uszkodzona glowice(malo prawdopodbne) albo zle zalozony papier(on tylko z jendej strony jest termoczuły) i ta druga opcja jest najbardziej prawdopodbna.
pozdr.
aha, pytałes jeszce co z kaseta,.. oczywiscie chodzi o kasetke sekretarki. Fax 120 ma automatyczna sekretarke.
A co do instrukcji obsługi to .. rormaciłem ostatnio dysk i nie moge jej znalezc, ale ostatecznie to nie problem, jeszce raz ja zeskanuje.pozdr.
witam!
Jestem nowym uczestnikiem forum i nie bardzo wiem o co tu chodzi, ale mam prośbę: czy mógłbym prosic o instrukcję od kx-f120b bo mam z tym faxem ogromne problemy.
Jeśli jest możliwośc to proszę o przesłanie na pocztę elektroniczną.
oto mój adres mirektalex(malpa)wp.pl.
dziękuję z góry i pozdrawiam.